Η Σελήνη φεύγει από τους Ιχθύες και απογειώνει την ψυχολογία μας!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να μας ταλαιπωρήσει σήμερα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τις αυταπάτες καθώς η σύγχυση κυριαρχεί και μπορεί να μας οδηγήσει σε επικοινωνιακά λάθη. Οφείλουμε να μείνουμε μακριά από μπερδέματα και ψέματα που θα προκαλέσουν σοβαρά ζητήματα στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσουμε σε μεγάλες υποσχέσεις και δεσμεύσεις γιατί το πιθανότερο είναι να εκτεθούμε αφού δεν θα είναι εύκολο να τις πραγματοποιήσουμε.

Ιδανική είναι η συνθήκη για να ασχοληθούμε με φιλοσοφικά και πνευματικά αντικείμενα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Θα μας βοηθήσουν να εμβαθύνουμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας στον μέγιστο βαθμό.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο χαρίζει σταθερότητα στις προσωπικές σχέσεις. Αντιλαμβανόμαστε τι μας ικανοποιεί και πώς μπορούμε να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας χωρίς να χάνουμε το μέτρο.

Η ανάγκη να δημιουργήσουμε αισιόδοξο πλαίσιο στην προσωπική μας ζωή είναι εντονότερη από ποτέ. Σημαντικό είναι παράλληλα να υπάρξουν σταθερές βάσεις και γερά θεμέλια στην σχέση ώστε να διασφαλιστεί μακροβιότητα και ασφάλεια.

Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθώς πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας μπορεί να μας προσεγγίσουν. Έρχονται στην ζωή μας για να μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τις φοβίες, δείχνοντας τους εμπιστοσύνη για την ωριμότητα και την εντιμότητα που αποπνέουν.

Η Σελήνη πριν φύγει από τους Ιχθύες σχηματίζει σύνοδο με τον Δία απογειώνοντας την ψυχολογία και την αισιοδοξία μας. Νωρίς το πρωί μετακινείται στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Είναι σημαντικό να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα σε κινήσεις και βήματα που αφορούν συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Βέβαια καλό είναι να μετριάσουμε τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες συμπεριφορές και δράσεις.

Η κοινωνική μας ζωή θα μας απασχολήσει έντονα καθώς πρωταγωνιστούμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Νέα πρόσωπα μας προσεγγίζουν καθώς η φλογερή προσωπικότητα και η γοητεία μας εντυπωσιάζουν.