Η σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουνίου 2021 07:45
Η σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Ο Δίας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού.

Η σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Η επόμενη περίοδος είναι κατάλληλη για να εμβαθύνουμε σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να ταλαιπωρούν την ψυχολογία μας. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε κατάματα ψυχολογικά βαρίδια από τα οποία ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απαλλαγούμε. Η εσωτερική κατάσταση στην οποία περνάμε θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε πραγματικά τα μαθήματα προηγούμενων περιόδων της ζωής μας. Και να ξεπεράσουμε όλα αυτά που λειτουργούν επιβαρυντικά μέχρι και σήμερα.

Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν θέλοντας να κλείσουν κεφάλαια σε όλα τα επίπεδα, οι επιλογές που θα πραγματοποιήσουμε θα καθορίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Γεγονός είναι πάντως ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε είναι βέβαιο ότι θα βρούμε το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεφύγουμε από καταστάσεις και πληγές που ακόμα μας επηρεάζουν.

Η σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη για έλεγχο και χειρισμό. Δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία συγκρουσιακή διάθεση με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας όπως το ταίρι μας ή συνεργάτες.

Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με την Σελήνη στον Ζυγό μας βοηθά να επανακάμψουμε.

Και να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας. Πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές επιδιώξεις επαγγελματικής φύσεως.

Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, θέση πτώσης για το συγκεκριμένο πλανήτη. Η εσωστρέφεια και η ανασφάλεια κυριαρχούν καθώς έρχονται στην επιφάνεια αμφιβολίες για κοντινά μας πρόσωπα και κυρίως για τον σύντροφό μας. Η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να επηρεάσουν την κρίση μας.

Το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Δία στους Ιχθύες μας βοήθα να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση και ενσυναίσθηση τους φόβους μας. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά σε προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν άμεσα.