Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Ταύρο και ευνοεί την επικοινωνία

Συντάκτης: Newsroom

19 Αυγούστου 2022 07:45

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού βάζοντας σε εφαρμογή οικονομικά σχέδια

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε ανάγκες με ρεαλιστικό και ώριμο τρόπο. Πρακτικά ζητήματα μπορεί να λυθούν και θα μας απαλλάξουν από το άγχος και την ένταση. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες νωρίς το πρωί ενισχύει την ανάγκη για δημιουργικότητα. Αλλά και φαντασία σε πρακτικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Ταύρο. Διαίσθηση και ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να ταλαιπώρησαν την προσωπική μας ζωή.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο αργότερα

Όταν η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα. Δεν πρέπει η εσωτερική αναστάτωση να εκφραστεί στη σχέση. Γιατί ανασφάλειες και φόβοι δεν μας επιτρέπουν να είμαστε ήρεμοι και να λειτουργήσουμε ψύχραιμα απέναντι σε διαφορετικές απαιτήσεις και απόψεις. Την ίδια στιγμή όμως το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθά να βρούμε το ψυχικό σθένος ώστε να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Επαγγελματικές προτάσεις και οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται σημαντικά.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη από τον Ταύρο, που βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου, αυξάνοντας κατακόρυφα την ανάγκη για δράση και πρωτοβουλίες. Οικονομικές υποθέσεις και σχέδια έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να πάρουμε αποφάσεις και να προχωρήσουμε σε σχέδια που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την διάθεση για επικοινωνία και επαφές με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Είναι σημαντικό να βρεθούμε με όσους νιώθουμε πως αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκεφτόμαστε και να περάσουμε χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εμπόριο και επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο σύμφωνα με το myastro. Ενώ δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για την προσωπική μας εξέλιξη. Γνώσεις και πληροφορίες μας κεντρίζουν την προσοχή γι’ αυτό και ερχόμαστε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να μας διαφωτίσουν σε καινούργια αντικείμενα που μας ενδιαφέρουν. Εκδρομές και κοντινές αποδράσεις ανανεώνουν την ψυχολογία μας καθώς μας βγάζουν από τη ρουτίνα που μας κουράζει.