Η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

31 Ιανουαρίου 2022 07:45

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού θα δουν σημαντικές αλλαγές κι εξελίξεις

Η ανάγκη να αναδειχθούμε στο κοινωνικό περιβάλλον είναι έντονη και μπορεί να καθορίσει τις κινήσεις μας. Εξουσιαστικές συμπεριφορές και χειριστικές κινήσεις θα ενοχλήσουν σημαντικά πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο. Γι’ αυτό θα πρέπει να περιοριστούν.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η σύνοδος αρχικά της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και μετέπειτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές συνθήκες το πρωί. Καλό είναι να ξεπεράσουμε την ανάγκη να κινηθούμε στο παρασκήνιο καθώς είναι πιθανό να οδηγήσει σε λάθος επιλογές που θα μας κοστίσουν.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά παλιότερες καταστάσεις που επηρεάζουν τις επαγγελματικές μας κινήσεις θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καθώς ο αυθορμητισμός και η επιθετικότητα δεν ενδείκνυνται. Είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις και να μην εμπλακούμε σε συζητήσεις και συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν προστατεύοντας έτσι την προσωπική μας πορεία. Η ασυνεννοησία και οι παρερμηνείες μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε σημαντικές συνομιλίες ή συμφωνίες καθώς δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένουμε.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και μας προετοιμάζει για τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Επικεντρώνουμε την προσοχή μας κυρίως στο φιλικό περιβάλλον και σε συλλογικές προσπάθειες που έχουμε εμπλακεί. Επιδιώκουμε να βρεθούμε με φιλικά πρόσωπα καθώς νιώθουμε ότι μπορούν να αντιληφθούν τις πρωτότυπες ιδέες μας. Δεν αποκλείεται να ζητήσουμε την στήριξή τους επιδιώκοντας να επιτύχουμε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε θέσει. Απαραίτητο είναι να είμαστε διαλλακτικοί στη διαφορετικότητα καθώς είναι εύκολο να γίνουμε εριστικοί και αλαζόνες απέναντι σε πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί μας.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η άποψή μας δεν αποτελεί θέσφατο και μπορεί με την συζήτηση και την επικοινωνία να υπάρξουν αλλαγές που θα μας ευνοήσουν. Μέσα από την ομαδικότητα μπορούμε να προσφέρουμε σε κοινωνικές δράσεις καθώς ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον που κινούμαστε. Η αλληλεγγύη και η διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών για ευάλωτες ομάδες μπορεί να μας οδηγήσει στην κορυφή της πυραμίδας. Στην προσωπική μας ζωή η κοινή δράση με το ταίρι μας δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πετύχουμε στόχους που ικανοποιούν και τους δύο.

myastro