Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό επηρεάζοντας τα Παρορμητικά ζώδια

14 Μαΐου 2022 07:45

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό μέχρι μετά το μεσημέρι κάνοντας έντονη την επιρροή της στα Παρορμητικά ζώδια. Οι εναλλαγές στη διάθεση φορτίζουν την ατμόσφαιρα και δημιουργούν εντάσεις.

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει την αποφασιστικότητα. Επίσης μας βοηθά να εκλογικεύσουμε συναισθήματα και να περιορίσουμε τον αυθορμητισμό. Το πρωί οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες. Καθώς έχουμε τον δυναμισμό και την υπευθυνότητα να θεμελιώσουμε τα σχέδια μας με ιδανικό τρόπο. Δεν θα διστάσουμε να καταβάλουμε την προσπάθεια που χρειάζεται για να πετύχουμε τον οποίον στόχο μας.

Οι συνθήκες αργότερα αλλάζουν καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Φέρνοντας στην επιφάνεια βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους. Οι σχέσεις μας επηρεάζονται άμεσα καθώς προκύπτει ένα παιχνίδι εξουσίας και χειρισμού με συνεργάτες και σύντροφο που δεν θα ευνοήσει την εξέλιξη της κοινής μας πορείας. Απαιτούνται χαμηλοί τόνοι για να ξεφύγουμε από την επιρροή των απωθημένων και να λειτουργήσουμε ορθολογικά προστατεύοντας επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την Ηλιακή Έκλειψη

Η οποία παρατηρείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου. Η Σελήνη στο ζώδιο της πτώσης της εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα και δεν μας επιτρέπει να βιώσουμε απελευθερωμένα συναισθήματα που είναι έντονα. Το βλέμμα μας επικεντρώνεται σε οικονομικές συμφωνίες που αφορούν τρίτους και προσωπικά ζητήματα καθώς αναδεικνύονται βαθύτερες καταστάσεις που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα. Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε κάθε άγχος και αμφιβολία που μπορεί να έχουμε για τον εαυτό μας και το σύντροφό μας αφού είναι βέβαιο ότι επηρεάζει τις σχέσεις μας και δεν μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε με αντικειμενικότητα τι μας προσφέρει το ταίρι μας.

Σε οικονομικό επίπεδο μπορούμε να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την έντονη διαίσθηση μας γιατί είναι βέβαιο ότι θα μας κατευθύνει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Αισθηματικά, ας κατευνάσουμε κάθε φόβο και καχυποψία που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την σχέση μας και ας επικεντρωθούμε στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα εκτοξεύσουν την προσωπική μας ζωή στα ύψη.

myastro