Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο επηρεάζοντας τα ζώδια του νερού και της γης

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουλίου 2022 07:45

Αποφασιστικότητα και διορατικότητα δίνουν λύσεις σε οικογενειακές υποθέσεις. Όταν η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού και της γης

Οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας μας απασχολούν έντονα καθώς η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο. Γιατί επιδιώκουμε να δώσουμε λύσεις που είναι αποτελεσματικές. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και πολλές φορές δεν μας επιτρέπει να είμαστε ρεαλιστές σε καταστάσεις που οφείλουμε να διαχειριστούμε. Είναι σημαντικό να λειτουργήσουμε με λογική και ωριμότητα απέναντι σε προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν, παίρνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις που θα μας απαλλάξουν από περιττά βάρη.

Απαραίτητο είναι ακόμα να βρεθούμε με πρόσωπα που νιώθουμε κοντά μας, κυρίως την οικογένεια αφού αποζητούμε την τρυφερότητα και την ασφάλεια της. Παράλληλα, ζητήματα του παρελθόντος δεν αποκλείεται να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο καθώς οι αναμνήσεις γίνονται εντονότερες από ποτέ. Είναι επιτακτική ανάγκη βέβαια να διαχειριστούμε την συναισθηματική φόρτιση αποφεύγοντας σκαμπανεβάσματα που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις μας.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο τα ξημερώματα

Δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα πρωινό γεμάτο δράση και δυναμισμό. Σε οικονομικά ζητήματα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε πρωτοβουλίες. Και να κλείσουμε υποθέσεις που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ανάσα. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακό πρωινό με τον άνθρωπό μας. Που θα μας γεμίσει ζωντάνια και αυτοπεποίθηση.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Μία αστρολογική συνθήκη που μπορεί να μας εξασφαλίσει σημαντικές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο. Και σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα αιφνιδιαστικές προτάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν. Οφείλουμε να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνοντας τον ρομαντισμό, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα. Μοναδικές στιγμές με πρόσωπα που αγαπάμε θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε καταστάσεις του παρελθόντος και να συγχωρήσουμε αυτούς που μπορεί παλαιότερα να μας πλήγωσαν.

myastro