Η Σελήνη παραμένει στον Κριό ενισχύοντας την διάθεση των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα

16 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό ενισχύοντας την διάθεση των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα. Η μέρα είναι ιδανική για να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Kυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Νιώθουμε την ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε και να πραγματώσουμε με τις κινήσεις μας όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε.

Σε προσωπικό επίπεδο, μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Το πάθος που μας διακατέχει είναι διάχυτο και διεκδικούμε το αντικείμενο του πόθου μας. Επαγγελματικά, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά μας ξεχωρίζουν. Δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για βήματα που μπορεί να απογειώσουν την καριέρα μας.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ομορφαίνοντας το πρωινό μας. Έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε με κατανόηση και θετική διάθεση να προχωρήσουμε. Δεν θα είναι δύσκολο να εκφράσουμε τις σκέψεις και τις επιδιώξεις μας. Παράλληλα είναι βέβαιο ότι τα πρόσωπα που μας περιτριγυρίζουν έχουν τη διάθεση να κατανοήσουν τις φιλοδοξίες μας και να σταθούν δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια.

Στα αισθηματικά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε κοινά σχέδια με το ταίρι μας, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ανανεωτικά στη σχέση. Θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά με το σύντροφό μας και να προσπαθήσουμε από κοινού για κάτι μας εκφράζει και τους δύο.

Επαγγελματικά, είναι γεγονός ότι μπορούμε να κατακτήσουμε με την αποφασιστικότητα και την καλή μας διάθεση τα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο στις φιλοδοξίες μας. Η ηρεμία και η γοητεία μας λειτουργούν βοηθητικά, ώστε να δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα συνεννόησης όπου η αισιοδοξία και οι ισορροπίες πρωταγωνιστούν.

πηγή: myastro