Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι το βράδυ και φέρνει εμπόδια στα επαγγελματικά

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουλίου 2022 07:45

Επαγγελματικές και προσωπικές συζητήσεις δεν εξελίσσονται όπως περιμένουμε καθώς η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι το βράδυ. Κάνοντας έντονη την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε όμορφα και να ασχοληθούμε με ζητήματα που ενδιαφέρουν την προσωπική μας ζωή. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σημαντικό είναι να δείξουμε ηρεμία και ωριμότητα απέναντι στις απαιτήσεις του συντρόφου μας ώστε να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα. Τα ξημερώματα η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή στον Λέοντα δημιουργεί τις συνθήκες για ένα πρωινό άκρως επικοινωνιακό. Η έκφραση συναισθημάτων και σκέψεων έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αισθηματική μας ζωή αφού η ανάγκη να επικοινωνήσουμε στο ταίρι μας ότι νιώθουμε είναι εντονότερη από πότε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργότερα με την Σελήνη να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο

Συναισθηματική αποστασιοποίηση και ψυχρότητα μπορεί να προβληματίσουν την προσωπική μας ζωή. Καθώς μπορεί το ταίρι μας να πάρει αποστάσεις από κάθε τι που μας ενδιαφέρει. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως υπάρχουν καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Που μας περιορίζουν και αυτό να οδηγήσει σε κατήφεια.

Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο αλλάζοντας ριζικά το σκηνικό. Αφού μας καλεί να επικεντρωθούμε σε καθημερινές υποθέσεις που μας απασχολούν. Υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς και την προσωπική μας ζωή έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες που μπορεί να μας αγχώνουν. Η επιμονή στην τελειότητα και τον προγραμματισμό είναι βέβαιο πώς θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Όμως είναι σημαντικό να ξεφύγουμε από εμμονές και επικριτική διάθεση που μπορεί να ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινούμαστε. Η συγκεκριμένη συνθήκη ευνοεί την ενασχόληση με το σώμα και την ψυχική μας υγεία αφού είναι σημαντικό να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να τον προσέξουμε. Ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης θα μας βοηθήσει να νιώσουμε καλύτερα και να διατηρήσουμε την ενέργειά μας σε υψηλά επίπεδα. Παράλληλα, θα εκτονώσουμε το άγχος και την ένταση βοηθώντας με αυτό τον τρόπο να υπάρχει ηρεμία σε όλα τα πεδία της ζωής μας.

myastro