Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό κι επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 07:45

Οι εναλλαγές σε ψυχολογικό επίπεδο είναι έντονες μέσα στην ημέρα καθώς η Σελήνη παραμένει μέχρι το βράδυ στον Σκορπιό. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού καθώς επηρεάζονται σε κομβικούς τομείς της ζωής τους.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη από τον Ταύρο που μπορεί να μας βάλει σε διαδικασία αντιπαράθεσης με πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας. Κόντρες και αντιδικίες επηρεάζουν καταλυτικές σχέσεις γι’ αυτό οφείλουμε να ρίξουμε τους τόνους και να βρούμε τη χρυσή τομή στα πράγματα.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο ενισχύοντας την κατήφεια και την απογοήτευση. Το συναίσθημα αυτό είναι προσωρινό καθώς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο βοηθώντας μας να ξεκινήσουμε την ημέρα με κατανόηση και θετική διάθεση. Βαθύτερα συναισθήματα εκφράζονται με αμεσότητα στην προσωπική ζωή και στο οικογενειακό περιβάλλον εναρμονίζοντας τις σχέσεις μας.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνοντας την φαντασία και την ενσυναίσθηση

Σπουδαίες ιδέες θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που θα μας απαλλάξουν από το άγχος. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μας ωθεί να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους στην επαγγελματική μας ζωή.

Το βράδυ αφήνουμε στο περιθώριο την εσωστρέφεια και την ένταση καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση μας. Η διάθεση να επικοινωνήσουμε και να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον είναι εντονότερη από πότε. Θέλουμε να εμπλακούμε σε παρέες όπου κυριαρχούν οι συζητήσεις για πνευματικά ενδιαφέροντα και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Παράλληλα, το έντονο φλερτ δεν αποκλείεται να μας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία. Και έχουν την δυνατότητα να μας προσφέρουν νέες γνώσεις. Είναι σημαντικό να απολαύσουμε τις στιγμές χωρίς δογματικές και φανατικές αντιλήψεις. Που μπορεί να εγκλωβίσουν το μυαλό μας σε απόψεις που δεν μας ταιριάζουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο ,επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. Τα οποία ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά μας. Νομικές υποθέσεις παίρνουν τον δρόμο τους και μας βοηθούν να απαλλαγούμε από αντιδικίες που μπορεί να μας στοίχισαν πολύ.

myastro