Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο επηρεάζοντας τα ζώδια της γης και του νερού

Δημοσιεύθηκε: 8 Ιουνίου 2021 07:45
Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο επηρεάζοντας τα ζώδια της γης και του νερού

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο επηρεάζοντας τα ζώδια της γης και του νερού. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες νωρίς το πρωί ενισχύει την ενσυναίσθηση και την διαίσθηση σε όλα τα επίπεδα.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο επηρεάζοντας τα ζώδια της γης και του νερού.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία. Ώστε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις. Η κατανόηση και η καλή διάθεση που υπάρχει θα οδηγήσουν σε σημαντικές συμφωνίες που θα μας ευνοήσουν.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Και μας βοηθά να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό σε επαγγελματικό επίπεδο. Ψυχικό σθένος και αποφασιστικότητα μας ωθούν σε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα μας. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα μας με αποτελεσματικό τρόπο.

Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί ευεξία και ενεργητικότητα.

Μπορούμε να περάσουμε στιγμές χαράς με πρόσωπα από την οικογένεια, καθώς νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και μας προετοιμάζει για την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας υποθέσεις που αφορούν το κοντινό περιβάλλον μας.

Παράλληλα το εμπόριο και η επικοινωνία σε επαγγελματικό επίπεδο έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να προκύψουν μετακινήσεις που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες. Γεγονός είναι ότι μπορούν να ανεβάσουν την διάθεση μας και να ανανεώσουν την καθημερινότητά μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λόγω της συναισθηματικής αστάθειας και του εκνευρισμού που μπορεί να υπάρχει, καθώς είναι εύκολο να μας οδηγήσουν σε εντάσεις με πρόσωπα που είναι κοντά μας.

Πριν τα μεσάνυχτα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύες ενδέχεται να προκαλέσει αλαζονικές συμπεριφορές και αμετροέπεια που μπορεί να ενοχλήσουν. Καλά θα κάνουμε να φιλτράρουμε πληροφορίες που μας δίνονται και να μην μεταφέρουμε ότι ακούμε άκριτα. Η υπερβολή στην επικοινωνία μπορεί να κουράσει και να ενοχλήσει τους γύρω μας.

πηγή: myastro