Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και δυσκολεύει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουνίου 2022 07:45

Ο Ερμής από την Παρθένο ευνοεί την επικοινωνία στα ζώδια της γης και του νερού

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο προκαλώντας εντάσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Ενώ περιορισμοί σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο μας απογοητεύουν.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και είναι ανάγκη να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα μας και να νιώσουμε ασφάλεια μέσα από την ύλη και το συναίσθημα είναι εντονότερη από πότε.

Σημαντικό είναι να προχωρήσουμε σε οικονομικές συναλλαγές και συζητήσεις με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Είναι βέβαιο πόσο θα αποδώσουν καρπούς. Καθώς θα διεκδικήσουμε αυτό που νιώθουμε πως μας αξίζει με αποφασιστικότητα και σιγουριά για τον εαυτό μας. Απαραίτητο είναι να θυμόμαστε πως δεν πρέπει να εγκλωβιστούμε στο πείσμα και την αδιαλλαξία. Που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξουμε σε περιττές σπατάλες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε αγορές που τελικά δεν είναι απαραίτητες. Αισθηματικά, είναι σημαντικό να νιώσουμε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι μας καθώς μέσα από τη σχέση αυξάνεται η αυτοεκτίμησή μας. Έντονος ρομαντισμός και πάθος πρωταγωνιστούν και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για δύο. Το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε με το ταίρι μας.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό αυξάνοντας κατακόρυφα την ένταση και τις ανατροπές

Πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικές συγκυρίες που θα δημιουργήσουν νευρικότητα. Δεν πρέπει όμως να ξεσπάσουμε σε αγαπημένα πρόσωπα δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις μας. Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς επαναστατικές συμπεριφορές και σπασμωδικές κινήσεις δεν αποκλείεται να μας εκθέσουν.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο εντείνοντας την απογοήτευση και την κατήφεια. Πιθανό είναι να μην υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. Κάτι που είναι αρκετό για να μας ρίξει την ψυχολογία. Οφείλουμε να μην παρασυρθούμε από προσωρινές συνθήκες και συγκυρίες. Όταν δεν μας ευνοούν και να δείξουμε πίστη σε ότι θέλουμε να πετύχουμε.

Αργά το βράδυ η ψυχολογία μας ανεβαίνει κατακόρυφα. Καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνοντας το πάθος και την αποφασιστικότητα. Οικονομικές διεκδικήσεις και έντονος αισθησιασμός ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεσή μας. Αφού νιώθουμε πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε ότι θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας.

myastro