Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και επηρεάζει τα ζώδια της γης και του νερού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Σεπτεμβρίου 2022 07:30

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Ανάμεικτα συναισθήματα μπορεί να υπάρξουν τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Νευρικότητα και απογοήτευση δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες, σύμφωνα με το σάιτ myastro.

Σπασμωδικές και απότομες συμπεριφορές, αποφάσεις που μπορεί να παρθούν απερίσκεπτα δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα και ανασφάλειες και προσωπικές σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Ας αφήσουμε το πρωινό να περάσει χωρίς να προχωρήσουμε σε κινήσεις που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο για τις υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν.

Αργότερα, ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει σύνοδο με την Σελήνη αναδεικνύοντας την πρακτική σκέψη και τη σταθερότητα, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να κινηθούμε σε επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας βοηθούν να λειτουργήσουμε με ωριμότητα, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο χώρο της δουλειάς και στη σχέση μας.

Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθώντας μας να εξελιχθούμε στον χώρο της καριέρας και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην καταξίωση και την αναγνώριση που αποζητάμε.

Είναι σημαντικό να διεκδικήσουμε την κάλυψη των αναγκών μας το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθώς το πιθανότερο είναι η κάθε μας προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα η Σελήνη μετακινείται στους Διδύμους αλλάζοντας την διάθεσή μας. Επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό περίγυρο.

Επαγγελματικές συμφωνίες που σχετίζονται με το εμπόριο είναι πιθανό να μας απασχολήσουν, οι προοπτικές που μας δίνονται είναι αισιόδοξες και καλό είναι να τις αξιοποιήσουμε.

Διασκέδαση και κοινωνικότητα μας φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να ανεβάσουν το ηθικό μας και να μας ενθουσιάσουν με την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.

Σημαντικό είναι μόνο να μετριάσουμε νευρικότητα και μεταβαλλόμενη διάθεση που θα προκαλέσουν υπερένταση στο περιβάλλον που κινούμαστε.