Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι μετά το μεσημέρι δίνοντας ευκαιρίες στα ζώδια της γης και του νερού

9 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει κυρίως στα Παρορμητικά ζώδια

Έχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικές υποθέσεις. Και να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο σταθερότητας στην προσωπική μας ζωή.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι μετά το μεσημέρι δίνοντας ευκαιρίες στα ζώδια της γης και του νερού.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή στον Αιγόκερω τα ξημερώματα δημιουργεί την ανάγκη να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με επικοινωνία και κατανόηση για τους άλλους. Οικονομικές συναλλαγές και διεκδικήσεις μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά. Καθώς υπάρχουν πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο που θα μας στηρίξουν με έντονο τρόπο. Σημαντικό είναι να κατανοήσουμε ότι ο διάλογος θα δώσει την ευκαιρία στους άλλους να αντιληφθούν τον τρόπο που αξιολογούμε τον εαυτό μας και τις προσωπικές μας ανάγκες.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενδυναμώνοντας μας ψυχικά και συναισθηματικά.

Πιθανές διαπραγματεύσεις μπορεί να οδηγήσουν σε εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες που θα μας ωφελήσουν σημαντικά. Πρόταση στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που μας αντιμετωπίζει ο κοινωνικός περίγυρος.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας κατακόρυφα το κέφι και την ανάγκη για επικοινωνία. ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο που κυβερνάει ο Ερμής μας δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθούμε στον κοντινό περίγυρο. Έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με κάθε τρόπο με πρόσωπα που θεωρούμε κοντά μας εκφράζοντας απόψεις και ανταλλάσσοντας πληροφορίες.

Απαραίτητο είναι να μην παρασυρθούμε από φημολογίες που μπορεί να αναπαράγουμε γιατί δεν αποκλείεται να είναι λανθασμένες. Επαγγελματικά το εμπόριο και η επικοινωνία ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά μας καθώς διαπρέπουν με τα επιχειρήματα και την πειθώ μας. Σε κοινωνικό επίπεδο προσκλήσεις και παρέες θα ομορφύνουν την ημέρα και δεν αποκλείεται να φέρουν στη ζωή μας νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η διασκέδαση ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση μας και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον όπου το φλερτ μπορεί να ανθίσει.

myastro