Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και ζορίζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

12 Ιουλίου 2022 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι το μεσημέρι προκαλώντας υπερένταση στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, φέρνοντας τα επαγγελματικά στο προσκήνιο

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την ημέρα για να κλείσουμε υποθέσεις που απασχολούν το ευρύτερο περιβάλλον μας. Καθώς η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη. Πρέπει να μπούμε σε μία διαδικασία επικοινωνίας με πρόσωπο από το εξωτερικό που μπορεί να μας προσφέρει πολλά. Απαραίτητο είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να νιώσει την αισιοδοξία. Και να επικεντρωθεί σε μελλοντικά σχέδια που θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο σταθεροποιεί την συμπεριφορά μας. Και βοήθα να λειτουργήσει με απόλυτη αρμονία η θετική σκέψη με την ωριμότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργότερα καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Που μπορεί να μας παρασύρει λόγω αυταπατών και ψευδαισθήσεων. Είναι προτιμότερο να μην εμπιστευτούμε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Αλλά και να πάρουμε αποστάσεις από καταστάσεις που μας απασχολούν ώστε να έχουμε ορθολογική χρήση.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει τον Αιγόκερω, σε θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη

Επικεντρώνουμε κυρίως το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή για αυτό και βάζουμε σε δεύτερη μοίρα προσωπικές σχέσεις και συναισθήματα. Όταν η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης διέλευσης. Ενώ πρέπει πάντα να έχουμε στο νου μας πως δεν πρέπει να χάνουμε επαφή με την ψυχή μας. Επαγγελματικές βλέψεις και επιδιώξεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε στον χώρο της καριέρας.

Αποφασιστικότητα και ωριμότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας και εντυπωσιάζουν φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε απόλυτες συμπεριφορές και συντηρητισμό που είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσουν. Το τρίγωνο της με τον Άρη από τον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για οικονομικές διεκδικήσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορούν να ικανοποιηθούν στον απόλυτο βαθμό. Αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη σε ότι μπορούμε να καταφέρουμε θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους.

myastro