Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη να επικεντρωθούμε στις φιλικές μας σχέσεις

Δημοσιεύθηκε: 4 Μαΐου 2021 07:45
Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη να επικεντρωθούμε στις φιλικές μας σχέσεις

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της κυβέρνησης του, τους Διδύμους ευνοώντας καταλυτικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Η επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο μας ωθεί στην κοινωνικότητα. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη να επικεντρωθούμε στις φιλικές μας σχέσεις.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη να επικεντρωθούμε στις φιλικές μας σχέσεις. Επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό μας περιβάλλον που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τα τρέχοντα γεγονότα. Και τη ρουτίνα. Η ανταλλαγή απόψεων θα ανεβάσει τη διάθεσή μας. Και θα μας δώσει την ευκαιρία να μάθουμε νέες πληροφορίες για πολλά θέματα.

Στα επαγγελματικά, γεγονός είναι ότι η επιχειρηματικότητα θα παίξει καταλυτικό ρόλο από δω και στο εξής. Είναι σημαντικό για εμάς να προχωρήσουμε σε συμφωνίες στον συγκεκριμένο τομέα. Έχουμε την επιχειρηματολογία που χρειάζεται ώστε να πείσουμε τα πρόσωπα με τα οποία εμπλεκόμαστε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε διχογνωμία και πιθανά ψευδή που θα μας κοστίσουν. Στα αισθηματικά, μπαίνουμε σε μία περίοδο που μας ενδιαφέρει να ανταλλάξουμε απόψεις με το ταίρι μας και να ανεβάσουμε κατακόρυφα την επικοινωνία μέσα στη σχέση. Βέβαια οι συζητήσεις δεν είναι σε βαθύτερο επίπεδο. Αφού θα επιδιώξουμε να μείνουμε στην επιφάνεια και να ανταλλάξουμε κουβέντες για θέματα που μας ευχαριστούν.

Ας δούμε τώρα πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη να επικεντρωθούμε στις φιλικές μας σχέσεις. Η ανταλλαγή απόψεων με τα πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος μπορεί να μας οδηγήσουν σε καταληκτικά συμπεράσματα για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε σε ότι θέλουμε να πετύχουμε και να αποφύγουμε κόντρες που μπορεί να προκύψουν λόγω της απότομης και εριστικής συμπεριφορά μας. Οφείλουμε να είμαστε εγκρατείς στις αντιδράσεις μας και να αποδεχόμαστε διαφορετικές αντιλήψεις και προτάσεις που μπορεί να ακούμε.

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο το βράδυ μπορεί να επηρεάσει την προσωπική μας ζωή. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι έντονη και αυτό εκδηλώνεται μέσα από την γκρίνια και την δυσφορία προς το ταίρι μας. Θα πρέπει να περιορίσουμε την επικριτικότητα και να εντοπίσουμε μέσα μας ποια ζητήματα μας απασχολούν και επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας. Καλό είναι να μην προχωρήσουμε σε συζητήσεις που μπορεί να μας φέρουν σε άμεση αντιπαράθεση με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας ή με νέα γνωριμία που μας ενδιαφέρει.

πηγή: myastro

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.