Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό προβληματίζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

31 Αυγούστου 2022 07:45

Σχέσεις και συνεργασίες περνούν από δοκιμασία καθώς η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και φέρνει μπροστά μας υποθέσεις που πρέπει να κλείσουν

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό μέχρι το βράδυ προβληματίζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Η ημέρα ενδείκνυται να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αφορούν συνεργασίες και σχέσεις. Όμως είναι σημαντικό να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μετά το μεσημέρι. Καθώς τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα και η ανάγκη να ελέγξουμε τους γύρω μας μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες.

Αρχικά τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Δίνοντάς μας την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε το πρωινό με αποφασιστικό και εποικοδομητικό τρόπο. Στόχοι και φιλοδοξίες μπορεί να προωθηθούν μέσω των συνεργασιών μας. Στην προσωπική μας ζωή δημιουργείται ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Αργότερα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα ικανοποιώντας την ανάγκη για αρμόνια και αισιοδοξία. Όμορφες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο και επιτυχημένες συνεργασίες που θα αποδώσουν οικονομικά οφέλη μπορούν να μας ενθουσιάσουν.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Αναδεικνύοντας την ανάγκη να επιβληθούμε σε σύντροφο και συνεργάτες. Οφείλουμε να κατευνάσουμε τις ανασφάλειες και τους φόβους μας. Επίσης να αφήσουμε στο περιθώριο παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να τραυματίσουν σημαντικές σχέσεις για εμάς.

Το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την καχυποψία και την ανάγκη να στραφούμε στον εαυτό μας. Η συγκεκριμένη συνθήκη ευνοεί μία βουτιά στην ψυχή μας που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ανασφάλειες και απωθημένα που μας ταλαιπωρούν ακόμα. Οικονομικές συμφωνίες, επιχειρηματικές δράσεις και κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Το έντονο ένστικτο και η αποφασιστικότητα που δείχνουμε θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε αμφιβολίες, παραλογισμούς και παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε. Στην προσωπική μας ζωή το πάθος και ο αισθησιασμός απογειώνονται καθώς επιθυμούμε να συγχωνευτούμε στον απόλυτο βαθμό με το ταίρι μας. Φόβοι και καχυποψία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα ενοχλήσουν τον άνθρωπό μας σύμφωνα με το Myastro. Ας αφήσουμε στο περιθώριο την ζήλια και την ανάγκη απολύτου ελέγχου του συντρόφου μας αφιερώνοντας χρόνο. Έτσι ώστε να διαμορφώσουμε ένα άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον για δύο που μπορεί να απογειώσει την σχέση μας στα ύψη.