Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας

Δημοσιεύθηκε: 21 Φεβρουαρίου 2021 07:45
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Είναι δεδομένο ότι από σήμερα και στο εξής επανέρχεται η επικοινωνία σε φυσιολογικά πλαίσια. Καθώς παρεξηγήσεις και παρερμηνείες μένουν στο περιθώριο και δεν απασχολούν πια τις φιλικές σχέσεις. Παράλληλα, θα υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε καθώς θα ξεπεράσουμε εμπόδια και καθυστερήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Θα βρούμε τις απαραίτητες διεξόδους ώστε να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Οι φιλικές σχέσεις ομαδοποιούνται, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία και συνεννόηση σε συζητήσεις και επαφές.

Είναι απαραίτητο βέβαια να αποφύγουμε την αλαζονεία καθώς θα ενοχλήσουν και δεν θα επιτρέψουν ώστε να βγει ένα τελικό συμπέρασμα που θα εξυπηρετεί τόσο εμάς όσο και τα φιλικά πρόσωπα με τα οποία εμπλεκόμαστε. Πιθανό είναι ακόμα να παρθούν αποφάσεις. Ώστε να ενταχθούμε σε συλλόγους και ομάδες που ασχολούνται με αντικείμενα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ας δούμε όμως η Σελήνη επηρεάζει τις κινήσεις και τα συναισθήματά μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες στον υπέρμετρο βαθμό. Η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές ιδιαίτερα σε ότι αφορά το κοντινό μας περιβάλλον. Καλό είναι να μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από πρόσωπα που θεωρούμε είναι πολύ κοντά μας γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτούμε.

Το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Υδροχόο αποκαθιστά την βαριά ατμόσφαιρα και δημιουργεί ένα περιβάλλον αισιοδοξίας και κατανόησης. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Ώστε να προωθήσουμε ζητήματα που μας απασχολούν, ικανοποιώντας παράλληλα πρόσωπα που είναι πολύ κοντά μας. Υπάρχει η διάθεση ώστε να βρεθούν οι απαραίτητες ισορροπίες που θα καλύψουν τους πάντες.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή μας σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως. Είναι διάχυτη η ανάγκη για θαλπωρή και ζεστασιά. Γι’ αυτό και επικεντρωνόμαστε σε πρόσωπα της οικογένειας μέσα από τα οποία μπορούμε να νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα. Προσοχή σε συναισθηματικές εξάρσεις και κυκλοθυμία που μπορεί να επηρεάζουν τη διάθεσή μας.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.