Η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη και φέρνει θετική διάθεση και αισιοδοξία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Νοεμβρίου 2022 08:20

Μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σχηματίστηκε η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που ευνοεί κυρίως τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Η προσοχή μας στρέφεται στη διάθεση να προχωρήσουμε σε μελλοντικούς στόχους με γνώμονα την εξέλιξή μας σε όλα τα επίπεδα.

Σημαντικά στοιχεία που μας συντροφεύουν, είναι η θετική διάθεση, η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα που δεν επιτρέπουν να μπλοκάρουμε έναντι εμποδίων που μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Σημαντικές προτάσεις που μπορεί να αφορούν το εξωτερικό θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επιλογές που μας γεμίζουν ευχαρίστηση και χαρά.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, η διαφήμιση και το εμπόριο θα μας προσφέρουν ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας που μπορούμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμως, είναι απαραίτητο να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και ώριμα σε κάθε ευθύνη και υποχρέωση που έχουμε αναλάβει καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την ανάγκη για απόλαυση και τη ραστώνη και να βρεθούμε εκτεθειμένοι.

Ιδιαίτερα έντονη είναι η επιρροή ακόμα του παρατεταμένου τετραγώνου του ανάδρομου Άρη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα σε υποθέσεις, οι οποίες αφορούν το κοντινό περιβάλλον.

Είναι σημαντικό να δώσουμε χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας πώς πρέπει πραγματικά να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση, αφού οι οποιοσδήποτε επιλογές της συγκεκριμένης περιόδου είναι πιθανό να μην είναι οι ενδεδειγμένες.

Ιδιαίτερα, θα πρέπει να δείξουμε προσοχή σε ζητήματα του παρελθόντος που κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να μας απογοητεύουν. Δεν πρέπει να αφεθούμε στο συναίσθημα που διογκώνει τις καταστάσεις και αλλοιώνει την πραγματικότητα.

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στον Τοξότη, δίνει την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθούμε, εκφράζοντας τα συναισθήματά μας με αμεσότητα.

Νέοι έρωτες έρχονται και εντυπωσιάζονται από την ανάγκη να φιλοσοφήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τη ζωή σαν περιπέτεια.