Η Σελήνη περνά στην Παρθένο και στρέφει το ενδιαφέρον μας στη δουλειά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλοιώνει την πραγματικότητα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις ιδιαίτερα στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Η διάθεσή μας αυτή μας καθιστά ευάλωτους σε κόλακες και σε πρόσωπα που προσπαθούν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν σε επιλογές που είναι σημαντικές.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε επαγγελματικές προτάσεις που αφορούν το εμπόριο και τη διαφήμιση ή σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε επιλογές που δεν μας ταιριάζουν απογοητεύοντας αργότερα τον εαυτό μας.

Παράλληλα όμως, όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, δεν πρέπει να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους δημιουργώντας ένα φανταστικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θεωρούμε ότι μπορούν να κινηθούν για να μας ικανοποιήσουν. Οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές διεκδικώντας αυτά που είναι πραγματοποιήσιμα και μπορούν να μας ικανοποιήσουν.

Χαλάρωση και ξεκούραση θα βοηθήσουν να ξεπεραστεί το έλλειμμα ενέργειας και η κακή διάθεση.

Η Σελήνη μέχρι το πρωί παραμένει στον Λέοντα δίνοντάς μας την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά μας, τη σχέση μας, τις καλλιτεχνικές ανησυχίες μας. Είναι σημαντικό να δείξουμε αυτοπεποίθηση και να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές με γνώμονα την προσωπική ικανοποίηση και προβολή.

Λίγο πριν από το μεσημέρι, η Σελήνη μετακινείται στην Παρθένο δίνοντάς μας την ευκαιρία να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στον χώρο της δουλειάς. Οι αυξημένες υποχρεώσεις απαιτούν καλύτερο προγραμματισμό και περισσότερη προσπάθεια για να διεκπεραιωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λόγω της διάθεσης να επικρίνουμε τους γύρω μας, που θα αντιδράσουν έντονα, δημιουργώντας προβλήματα κυρίως στο συναδελφικό περιβάλλον.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και μας επιτρέπει να λάμψουμε με την επικοινωνιακή μας δεινότητα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Επαγγελματικές προτάσεις και επιλογές θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική αναγνώριση που αποζητάμε. Όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε θα βοηθήσουν να ισορροπήσει η σχέση μας.