Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή μας στην οικογένεια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Δία στους Ιχθύες επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Δεν είναι εύκολο να συγκρατήσουμε την αισιοδοξία και την ανάγκη να περάσουμε υπέροχα στην προσωπική μας ζωή και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές καταστάσεις. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη, ώστε να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας.

Όμως καλό είναι να συγκρατήσουμε την αρνητικότητα και τις υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να μας φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά μελλοντικά σχέδια, πιθανά ταξίδια και απόψεις που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι ώστε να αποφύγουμε συμπεριφορές που δεν θα είναι θετικές για τη σχέση μας.

Παράλληλα, καλό είναι επίσης να συγκρατήσουμε την ανάγκη για σπατάλη που είναι εντονότερη από ποτέ, καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσουμε για περιττά έξοδα που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα του προϋπολογισμού μας.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, η Σελήνη παραμένει μέχρι το πρωί στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει τα ξημερώματα με την Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον Δία από τους Ιχθύες, μπορεί να μας παρασύρει σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε και επιλογές που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι μας έχοντας αποκλειστικά και μόνο γνώμονα τον εαυτό μας.

Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δίνοντας την αίσθηση πως ήρθε η στιγμή να αφοσιωθούμε στην οικογένεια και σε ζητήματα που την απασχολούν άμεσα.

Η ανάγκη για θαλπωρή και ζεστασιά από τους οικείους μας είναι εντονότερη από ποτέ καθώς αναζητούμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα μέσα από την τρυφερότητα που μας δίνουν οι δικοί μας άνθρωποι.

Βέβαια, είναι απαραίτητο να μετριάσουμε την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ενώ καλό είναι να διαχειριστούμε την εσωστρέφεια με ωριμότητα αποφεύγοντας ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω είναι πιθανό να οδηγήσει σε αντιδικίες στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Ιδιαίτερα στο τομέα της καριέρας σκληρές συμπεριφορές και απολυτότητα από τους ανώτερούς μας μπορεί να μας πληγώσουν.

Καλό είναι να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους προστατεύοντας σχέσεις που είναι καθοριστικές για την επαγγελματική μας εξέλιξη.