Η Σελήνη περνά στον Τοξότη και δημιουργεί θετική διάθεση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω ευνοώντας καταλυτικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Με τον Ήλιο στο ζώδιο της κοινωνικής καταξίωσης επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις που αυξάνονται το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο πολλαπλασιάζονται και μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια, να αναδείξουμε τα προσόντα μας.

Μπορούμε να εντυπωσιάσουμε φιγούρες εξουσίας και ανώτερους με την προσπάθεια, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά μας. Απαραίτητο είναι όμως να μην παρασυρθούμε από την απολυτότητα και τον συντηρητισμό σε απόψεις και συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν.

Παράλληλα, σύμφωνα με το σάιτ myastro.gr, έχουμε την ευκαιρία να συναναστραφούμε με νέα πρόσωπα σε κοινωνικό επίπεδο που μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη θέση μας στον χώρο της καριέρας.

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι το πρωί στον Σκορπιό δίνοντας τη δυνατότητα να τακτοποιήσουμε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει τα ξημερώματα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα και σθένος.

Μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερες οικονομικές συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο καθώς αντιλαμβανόμαστε πως οι κινήσεις μας θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν διστάζουμε να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα αποφεύγοντας να μπούμε σε αντιδικίες με το ταίρι μας.

Ελέγχουμε την καχυποψία και τις αμφιβολίες και μετουσιώνουμε την ένταση σε πάθος ευνοώντας τη σχέση μας.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι μας. Βγαίνουμε από την εσωστρέφεια και την αναστάτωση και ατενίζουμε τη ζωή μας με αισιοδοξία και θετική διάθεση.

Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον κάνουν την εμφάνισή τους με άκρως ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για εξόδους.

Εμπόριο, διαφήμιση, εκπαίδευση και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Απαραίτητο είναι να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση που μας ενδιαφέρει με σοβαρότητα αποφεύγοντας να αμελήσουμε σημεία που αργότερα μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία από τον Κριό μας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε σημαντικές προτάσεις και νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.