Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

17 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Η ανάγκη να καθορίσουμε την καθημερινότητα με συγκεκριμένο τρόπο γίνεται κυριαρχεί. Δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ανάγκες και υποχρεώσεις που θα μας οδηγήσουν σε καλό προγραμματισμό και έντονη προσπάθεια.

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Αναλαμβάνουμε περαιτέρω ευθύνες στον εργασιακό χώρο καθώς είναι εύκολο να αντιληφθούμε τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Και να προχωρήσουμε στη διεκπεραίωση τους. Σημαντικό είναι να μην εμπλακούμε σε καταστάσεις γκρίνιας και ανασφάλειας που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο.

Είναι σημαντικό για εμάς να επικεντρωθούμε σε ότι θέλουμε να επιτύχουμε εκτονώνοντας έτσι την ενέργειά μας. Η ημέρα είναι ιδανική να ασχοληθούμε με το σώμα μας βάζοντας στην ζωή μας ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που μας ταιριάζει. Αισθηματικά έχουμε την δυνατότητα να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα που μπορεί να ενοχλούν στη σχέση καθώς είναι εύκολο να δώσουμε λύσεις.

Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στους Ιχθύες και τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο

Δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή συνθήκη για ανατροπές και ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο που έχουν να μας δώσουν πολλά. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παλαιότερες καταστάσεις. Που αν επανεξετάσουμε θα ανακαλύψουμε ότι ανοίγουν νέες διαδρομές μπροστά μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά συναισθηματικές αναταράξεις και υπερβολές που μπορεί να επηρεάσουν τις επιλογές μας τον εργασιακό περίγυρο.

Εκπλήξεις δεν αποκλείεται να προκύψουν και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα. Οι συνθήκες ευνοούν συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν θετικά για εμάς. Σε προσωπικό επίπεδο έχουμε την δυνατότητα να ξεπεράσουμε δυσκολίες της καθημερινότητας που επηρεάζουν την σχέση μας. Αρκεί να μην λειτουργούμε υπερβολικά προγραμματίζοντας το ταίρι μας. Όμορφες εκπλήξεις θα ανατρέψουν την ρουτίνα και θα δώσουν την ευκαιρία να βιώσουμε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας.

myastro