Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Φέρνοντας περβολές και έπαρση ταλαιπωρούν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω,το ζώδιο της αδυναμίας της επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως σε επαγγελματικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν έντονα. Θέλουμε να καταξιωθούμε στο χώρο της δουλειάς και να εισπράξουμε από τους γύρω μας αναγνώριση και εκτίμηση. Σημαντικό είναι όμως να μην παρασυρθούμε από τις φιλοδοξίες μας σε συμπεριφορές και κινήσεις που μπορεί να ενοχλήσουν. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσουμε την έντονη ενέργεια μας προσπαθώντας να πραγματοποιήσουμε επαγγελματικούς στόχους που έχουμε θέσει.

Συντηρητικές συμπεριφορές και απολυτότητα θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια κυρίως προσώπων που είναι σημαντικά και παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα μας. Σε προσωπικό επίπεδο οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να περιορίσουν το χρόνο που δίνουμε στο σύντροφό μας. Για να αποφύγουμε την γκρίνια και τη μεσημέρια καλό είναι να βρούμε λύσεις έτσι ώστε να βρεθούμε με το ταίρι μας. Έτσι η σχέση θα βρίσκεται σε ισορροπία και εμείς θα έχουμε ψυχική αρμονία.

Η Σελήνη μέσα στην ημέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό

Oδηγώντας πολλές φορές σε παρορμητικές και υπερβολικές επιλογές που θα επηρεάσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Οφείλουμε να είμαστε πραγματιστές και να μην υπερβάλλουμε σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες μας. Kαθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο. Όμως δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως δεν είναι άκρως ικανοποιητικές για εμάς και να χαθούν λόγω λάθος κρίσης. Είναι σημαντικό λοιπόν να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί καθώς αν αφήσουμε τις ευκαιρίες να περάσουν. Χωρίς να τις αξιοποιήσουμε πιθανό είναι να μην ξανάρθουν, κάτι που θα μας απογοητεύσει αργά ή γρήγορα.

Αισθηματικά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον επαγγελματικό χώρο καθώς είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν. Η ανάγκη όμως να προβάλουμε τον εαυτό μας μπορεί να οδηγήσει σε αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Για αυτό είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μετουσιώσουμε την ανάγκη για προβολή σε κέφι. Αλλά και έντονη επικοινωνιακή διάθεση που θα ευνοήσει τις οποίες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

myastro