Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό αναδεικνύοντας ανασφάλειες και αμφιβολίες

28 Σεπτεμβρίου 2022 08:50

Το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει θετικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Η επιθυμία να δραστηριοποιηθούμε στο εμπόριο και την επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ. Σημαντικές εξελίξεις και γνωριμίες θα βοηθήσουν να ακολουθήσουμε την ορθή κατεύθυνση και να πραγματοποιήσουμε επιλογές που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς μας ορίζοντες.

Το κοντινό μας περιβάλλον θα μας συμπαρασταθεί και θα σταθεί αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια. Απαιτείται βέβαια σκληρή δουλειά από την πλευρά μας για να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε με προγραμματισμό και ωριμότητα δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό σε ό,τι θεωρούμε ότι θα μας εξελίξει. Στην προσωπική μας ζωή, πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα κεντρίσουν την προσοχή μας.

Θετικό είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει επιπολαιότητα καθώς αναγνωρίζουμε με ωριμότητα και ψυχραιμία τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που θέλουν με να έχουμε γύρω μας. Τα σωστά συστατικά και καλή διάθεση θα μας οδηγήσουν σε μία μακροχρόνια σχέση.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό δίνοντάς μας την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε σκοτεινά σημεία του εαυτού μας που δεν επιτρέπουν την εξέλιξή μας. Αναδεικνύονται έντονα ανασφάλειες και αμφιβολίες που μας ταλαιπωρούν σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Είναι σημαντικό να τις αντιμετωπίσουμε κατάματα αποφεύγοντας να ξεφύγουμε από τα δύσκολα σημεία του εαυτού μας που δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε.

Σε οικονομικό επίπεδο, έχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μας κεντρίζουν την προσοχή.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αφουγκραστούμε τη διαίσθησή μας και να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας που θα μας οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στην αισθηματική μας ζωή η λίμπιντο απογειώνεται, ο αισθησιασμός και το πάθος κάνουν την εμφάνισή τους. Η ανάγκη να συγχωνευτούμε με το ταίρι μας είναι πιο επίμονη από ποτέ.

Επιθυμούμε να γίνουμε ένα και να νιώσουμε την απόλυτη ταύτιση. Ας μείνουμε μακριά από υπερβολές και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που λόγω ζήλιας μπορεί να επηρεάσουν την κρίση μας.