Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό επηρεάζοντας ψυχολογικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

17 Απριλίου 2022 07:45

Η Σελήνη συναντά το ζώδιο της πτώσης της με έντονα συναισθήματα που δεν έχουν έλεγχο εύκολα. Ανασφάλειες και φόβοι προκαλούν αναστάτωση σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό επηρεάζοντας ψυχολογικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Τα απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την κρίση μας. Ενώ μπορεί να οδηγήσουν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που παίζουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις μας. Απαραίτητο είναι να διαχειριστούμε την ένταση με ρεαλισμό. Και να κρατήσουμε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα.

Οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και να μην αφήνουμε στις αμφιβολίες και την καχυποψία να κυριαρχήσουν θολώνοντας τη σκέψη μας. Η μέρα είναι ιδανική για να προχωρήσουν θετικά οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που μας απασχολούν έντονα. Το έντονο ένστικτο μας καθοδηγεί με ιδανικό τρόπο. Ενώ μας βοηθά να ξεφύγουμε από παγίδες και να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες είναι πιθανό να υπάρξουν. Καθώς η αποφασιστικότητα μας χαρακτηρίζει και δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δούμε άμεσα αποτελέσματα.

Με την Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στους Ιχθύες

Η συνθήκη αυτή εντείνει την διάθεση για γοργά βήματα και οικονομικά και προσωπικά ζητήματα. Γεγονός είναι πως αν δράσουμε αθόρυβα χωρίς να πέσουμε στην αντίληψη προσώπων που πιθανά μας υπονομεύουν. Η διαίσθησή μας λειτουργεί προστατευτικά απέναντι σε αυτούς που μας προσεγγίζουν. Καθώς προσπαθούν να μας παρασύρουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Παράλληλα αν διαφυλάξουμε όσα αποκτήσαμε με κόπο και διευρύνουμε τις οικονομικές μας δυνατότητες, θα δούμε σημαντικές αλλαγές. Κάτι που θα μας βοηθήσει ναδιώξουμε το άγχος και να νιώσουμε ηρεμία.

Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος και ο αισθησιασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην σχέση. Καθώς αφήνουμε στο περιθώριο ζήλεια και καχυποψία που τραυματίζουν την προσωπική μας ζωή και πληγώνουν το ταίρι μας. Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στον άνθρωπό μας. Επίσης να φτιάξουμε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον για δύο πολύ ικανοποιητικό. Καλό είναι επίσης να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μας επηρεάζουν. Καθώς είναι βέβαιο ότι μπορούμε να κλείσουμε υποθέσεις που μας δημιουργούν προβλήματα άδικα.

myastro