Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό μετά τα μεσάνυχτα και επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

14 Αυγούστου 2021 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό μετά τα μεσάνυχτα και επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Η σελήνη στην πτώση της ενισχύει την ανασφάλεια και την ανάγκη να συγχωνευτούμε στον απόλυτο βαθμό ιδιαίτερα με το ταίρι μας. Καλό είναι να επικεντρωθούμε σε οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εμάς.

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό μετά τα μεσάνυχτα και επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Η διαίσθησή μας πρωταγωνιστεί και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές συμφωνίες που θα μας ανακουφίσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την καχυποψία. Γίνεται εντονότερη όσο περνάει η μέρα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα τόσο σε οικονομικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Οφείλουμε να αφήσουμε τις ανασφάλειές μας στην άκρη. Kαι να προχωρήσουμε με γνώμονα το ένστικτο σε ότι αφορά ζητήματα που μας απασχολούν. Η εσωστρέφεια και οι αμφιβολίες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους δεν θα βοηθήσουν να δούμε με αντικειμενικό τρόπο την όποια κατάσταση βιώνουμε.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στην Παρθένο θα βοηθήσει πολύ για να προχωρήσουμε σε οικονομικές συμφωνίες και καθημερινά ζητήματα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις στον εργασιακό χώρο. Που θα εξελιχθούν θετικά για εμάς και σε ότι αφορά το εισόδημά μας. Καλό είναι βέβαια να αξιοποιήσουμε το ένστικτο και την γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Αργότερα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει κατήφεια και ανασφάλεια σε προσωπικά ζητήματα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν εμπόδια σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που θα μας οδηγήσουν στη μοναχικότητα και στον φόβο. Προσοχή γιατί είναι εύκολο να απομακρυνθούμε από το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας.

Αμέσως μετά το εξάγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δίνει σημαντικές ανάσες. Μας κινητοποιεί και δημιουργεί το κατάλληλο δυναμικό ώστε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα δώσουν άμεσες λύσεις. Η ψυχολογία μας ισορροπεί και βρίσκουμε την αυτοπεποίθησή μας.

myastro