Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και φέρνει οικονομικές υποθέσεις στο προσκήνιο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 08:20

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο προκαλεί αναταράξεις τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Οι συνθήκες είναι δύσκολες για οικονομικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα μας εμποδίσουν να προχωρήσουμε σε οικονομικές συνεργασίες και επιχειρηματικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν.

Οφείλουμε να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους φροντίζοντας να μην ξεφύγουμε λόγω της νευρικότητας που θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

Στην αισθηματική μας ζωή τα έντονα συναισθήματα οδηγούν σε εκρηκτικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα το σύντροφό ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψουμε την καχυποψία και τις ανασφάλειές μας να έχουν τον πρώτο λόγο επηρεάζοντας τη σκέψη και τις κινήσεις μας.

Καλό είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας επίσης απέναντι σε πιθανές επιθέσεις καθώς είναι εύκολο να οδηγηθούμε σε σφοδρές συγκρούσεις και ρήξεις. Συναισθηματική αποξένωση και αποστασιοποίηση μπορεί να μας προβληματίσουν.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο προετοιμάζοντάς μας για την αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη. Είναι στο ζώδιο της έξαρσης της και αυτό στρέφει το ενδιαφέρον μας σε ό,τι μας ικανοποιεί υλικά και συναισθηματικά. Οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον ή δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκκρεμότητες που οφείλουμε να τακτοποιήσουμε.

Είναι σημαντικό να λειτουργήσουμε λελογισμένα αποφεύγοντας να εγκλωβιστούμε στο πείσμα και την αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε.

Καλό είναι επίσης να είμαστε εγκρατείς σε έξοδα και σπατάλες καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε λόγω της διάθεσής μας να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη του εαυτού μας. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο όπου θα απολαύσουμε την παρέα του συντρόφου μας.

Με αυτό τον τρόπο θα ξεφύγουμε από πιθανές εντάσεις αυτής της περιόδου που μπορεί να οδηγήσουν σε οριακό σημείο τη σχέση μας. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν, είναι δεδομένο πως μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας και να έχουν καρμικό αποτύπωμα.