Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και φέρνει σε πρώτο πλάνο οικονομικές υποθέσεις

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Δεκεμβρίου 2022 08:30

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τις αυταπάτες και τις συναισθηματικές υπερβολές που δεν μας επιτρέπουν να δούμε αντικειμενικά και ξεκάθαρα τα πράγματα στην προσωπική μας ζωή. Είναι εύκολο να ξεφύγουμε έχοντας υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι μας ή δημιουργώντας πλασματική εικόνα στο μυαλό μας που δεν απηχεί την πραγματικότητα.

Απαραίτητο είναι να είμαστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες που δεν αποκλείεται να μας προσεγγίσουν και δείχνουν πολλά υποσχόμενες. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε μεγάλες δεσμεύσεις και λόγια που μπορεί να υπάρξουν για να μην πληγωθούμε.

Επίσης καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις με τον άνθρωπό μας προστατεύοντας τόσο τον εαυτό μας όσο και τη σχέση μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι μετά το μεσημέρι δίνοντας μας τη δυνατότητα να κλείσουμε ζητήματα που αφορούν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Το τρίγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Ερμή από τον Τοξότη ενισχύει την επικοινωνία γιατί δίνει την ευκαιρία για να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που θα συναντηθούμε.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε νωρίς το πρωί και μετά καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Έρχονται στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες που μετουσιώνονται σε τάσεις ελέγχου και χειρισμού.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro.gr, σημαντικό είναι να μην εκφραστούν στον επαγγελματικό χώρο γιατί δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή μας σε οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα. Υλικά και ψυχικά αγαθά έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς επιδιώκουμε να νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας.

Οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί απαιτούν τακτοποίηση και δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες για αυτό. Σημαντικό είναι επίσης να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε απολαμβάνοντας τις στιγμές.

Η καλή παρέα και το καλό φαγητό μας ενθουσιάζουν και μας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη μονοτονία και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το πάθος κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονα ρομαντικές στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση μας.