Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και φέρνει αισιοδοξία!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Σεπτεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι νωρίς το πρωί και λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Το πρωινό μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικό σε ό,τι αφορά επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που μας απασχολούν. Αντιλαμβανόμαστε με ευκολία πώς πρέπει να κινηθούμε αποφεύγοντας παγίδες και ατραπούς, ενώ φροντίζουμε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται προς όφελός μας.

Δεν πρέπει να διστάσουμε σε επίπεδο διεκδικήσεων και απαιτήσεων καθώς θα υπάρξουν συζητήσεις και συνομιλίες στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να καταλήξουν θετικά για εμάς. Ας είμαστε ειλικρινείς αφήνοντας στο περιθώριο το παρασκήνιο και τις ίντριγκες που δεν θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον τελικό σκοπό μας.

Αργότερα, όπως αναφέρει το σάιτ myastro, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη αυξάνοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία μας. Η μετακίνηση αυτή θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Είναι σημαντικό να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που ανοίγουν νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά μας. Γι’ αυτό και θα επιδιώξουμε να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που η δράση τους μας εμπνέει και μας δείχνει καινούργιες διαδρομές.

Γνώσεις, παιδεία, ταξίδια και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να προχωρήσουμε σε υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν. Όμως απαραίτητο είναι να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί σε υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει καθώς αμέλεια και αφέλεια μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Η Σελήνη το μεσημέρι σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσουμε μοναδικά στην προσωπική μας ζωή. Θετικές σκέψεις και αισιοδοξία μας δίνουν τη δυνατότητα να δρομολογήσουμε μελλοντικά σχέδια με το ταίρι μας.

Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα μας ενθουσιάσουν.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Κριό απογειώνοντας την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό.

Πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες επαγγελματικού χαρακτήρα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Καλό είναι να δώσουμε χώρο και χρόνο σε νέες δυνατότητες και επιλογές που ανοίγονται μπροστά μας καθώς είναι βέβαιο πως θα μας οδηγήσουν στην προσωπική μας εξέλιξη.