Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες φέρνοντας εσωστρέφεια και εκνευρισμό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Νοεμβρίου 2022 08:20

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο απογειώνει επικοινωνιακά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να εκφράσουμε απόψεις και σχέδια χωρίς μέτρο και σκέψη μετριάζεται λόγω της παρουσίας του Κρόνου που βοηθά να λειτουργήσουμε προσγειωμένα και ώριμα. Έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συνεργασίες και επαφές με πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό και μπορούν να προσφέρουν σημαντικές συγκινήσεις στον χώρο της καριέρας.

Παράλληλα, επιλογές που αφορούν τη γνώση και την παιδεία θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με τους στόχους μας.

Το φιλικό περιβάλλον θα σταθεί αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια καθώς πρόσωπα μέσα σε αυτό εμπιστεύονται τις πρωτότυπες ιδέες και αντιλήψεις μας. Η συγκυρία μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε επίσης στον σχεδιασμό και προγραμματισμό ταξιδιών που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε εδώ και καιρό.

Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και για αυτό δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε σε σχεδιασμούς που γνωρίζουμε ότι μπορούν να επιτευχθούν.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro.gr, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες δίνοντας την ευκαιρία να αφουγκραστούμε βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας. Η εσωστρέφεια ενισχύεται καθώς επιδιώκουμε να πάρουμε αποστάσεις από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Το μυαλό ταξιδεύει και βιώματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Είναι απαραίτητο να έρθουμε αντιμέτωποι με τραύματα και απωθημένα που ακόμα κουβαλάμε και μας επηρεάζουν.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην καθημερινότητα και κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να μας εκθέσει, γι’ αυτό οφείλουμε να λειτουργούμε συντονισμένα σε πρακτικά ζητήματα που θα καταφέρουν να μας γειώσουν.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Τοξότη με την Σελήνη μέσα στην ημέρα προκαλεί εσωτερική τριβή και ανησυχία που εκδηλώνεται κυρίως στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον.

Ενοχικά σύνδρομα και πληγές δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε τις στιγμές και να διασκεδάσουμε στις παρέες που θα βρεθούμε.

Οφείλουμε να μετριάσουμε τον εκνευρισμό για να μην ξεσπάσουμε σε πρόσωπα που δεν φταίνε. Καλό είναι επίσης να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας καθώς είναι εύκολο να επηρεάσουν την σχέση μας και να φέρουν κόντρες με το ταίρι μας.