Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Δεκεμβρίου 2022 08:22

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επηρεάζοντας θετικά κυρίως τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από εμμονές και προκαταλήψεις καθώς η Σελήνη μας ωθεί να λειτουργήσουμε με απόλυτη μεθοδικότητα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στον επαγγελματικό χώρο και κυρίως σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει.

Είναι απαραίτητο να τις διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που είναι αρκετό για να μας προκαλέσει άγχος και αναστάτωση. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε πώς αποβάλλοντας το στρες θα λειτουργήσουμε απελευθερωμένα και θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και μεθοδικοί.

Κατά το σάιτ myastro.gr, πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο μπορούν να μας βοηθήσουν αρκεί να αποφύγουμε την επικριτικότητα που θα ενοχλήσει έντονα. Η ημέρα ενδείκνυται για να πάρουμε πρωτοβουλίες που αφορούν τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης θα μας βοηθήσει να έχουμε υψηλά ενεργειακά αποθέματα και να καταπολεμήσουμε την ένταση, το άγχος και την ανασφάλεια.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Αιγόκερω το πρωί, μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε ορθολογικά και να εντυπωσιάσουμε με τις ώριμες προτάσεις μας στον επαγγελματικό χώρο. Γεγονός είναι πως οι ιδέες και οι αντιλήψεις μας θα γίνουν αποδεκτές από φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους που αναγνωρίζουν τις ικανότητές μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο μετά το μεσημέρι καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους. Ένταση και κυκλοθυμία δεν αποκλείεται να προκληθούν λόγω καθυστερήσεων και εμποδίων που μπορεί να υπάρξουν κυρίως σε ό,τι αφορά ζητήματα του κοντινού περίγυρου.

Καλό είναι να μην ξεσπάσουμε σε δικά μας πρόσωπα καθώς είναι εύκολο να γίνουμε επιθετικοί και εριστικοί απέναντί τους.

Οι συνθήκες βελτιώνονται το απόγευμα με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που μας χαρίζει διορατικότητα, γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων, μοναδικές ιδέες που θα εντυπωσιάσουν. Ξαφνικές προτάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα μας ικανοποιήσουν καθώς θα έχουν και ανάλογο οικονομικό αντίκτυπο.