Η Σελήνη στην Παρθένο και βάζει σε τάξη υποθέσεις που μας ταλαιπωρούσαν

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουνίου 2022 07:45

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στην Παρθένο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της γης και του νερού, ενώ υποθέσεις στη δουλειά τακτοποιούνται με επιτυχία

Η Σελήνη στην Παρθένο βοηθά  να αξιοποιήσουμε την ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κλείσουμε υποθέσεις που μπορεί να μας ταλαιπωρούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τις πρωινές ώρες καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυξάνοντας τις αυταπάτες και τις συναισθηματικές υπερβολές. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε συμφωνίες και επιλογές καθώς δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο δίνοντας μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε σε πρακτικό επίπεδο ότι μας απασχολεί. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς διεκδικούμε με επιμονή και ορθολογισμό αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Δρομολογώντας σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική μας ζωή. Διαίσθηση και διεισδυτικότητα λειτουργούν βοηθητικά σε επαγγελματικές επιλογές. Και αποφάσεις που μπορούν να μας απογειώσουν. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν συμφωνίες που θα είναι άκρως ευνοϊκές σε όλα τα επίπεδα. Ενώ θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην μεταμόρφωση της δημόσιας εικόνας μας.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό δίνοντας μας την δυνατότητα να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Είναι σημαντικό για εμάς να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Αποφεύγουμε κόντρες και χρησιμοποιούμε κάθε είδους διπλωματία για να επικρατήσει ηρεμία σε όλα τα επίπεδα. Απαραίτητο είναι να βάλουμε στόχους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φροντίζοντας να διευρύνουμε τις δυνατότητες για την προσωπική μας εξέλιξη.

Σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες είναι πιθανόν να προκύψουν. Καθώς έχουμε άμεση αντίληψη σε ότι αφορά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Θέλουμε να βρούμε την χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τους πάντες και μπορούμε να το πετύχουμε. Μόνο που οφείλουμε να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως δεν πρέπει να υποχωρήσουμε. Αφού αργότερα είναι πιθανό να το μετανιώσουμε. Στην προσωπική μας ζωή η εξωστρέφεια και η παιχνιδιάρικη διάθεση μας μαγνητίζουν τα πλήθη. Πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο καθώς η έννοια της συντροφικότητας είναι άκρως απαραίτητη στη ζωή μας.

myastro