Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει την ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων

24 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη στο γήινο αυτό ζώδιο δίνει την ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων

Με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού δέχονται προκλήσεις. Και καλούνται να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως.

Η Σελήνη στο γήινο αυτό ζώδιο δίνει την ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που δεν πρέπει να χάσετε. Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που σας δίνετε μπορείτε να προχωρήσετε την αποπληρωμή χρεών. Ή στην διευθέτηση λογαριασμών που μπορεί να σας άγχωναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας. Με την παρέα σας καθώς η ημέρα είναι ιδανική για ένα γεύμα σε αγαπημένο εστιατόριο με πρόσωπα που νιώθετε κοντά σας.

Στην προσωπική ζωή, η κτητικότητα κάνει την εμφάνισή της και μπορεί να προκαλέσει μικροεντάσεις. Καθώς δεν θα διστάσετε να γίνετε αδιάλλακτοι επιδιώκοντας την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Όμως θα πρέπει να ξεφύγετε από την ακαμψία και να δώσετε την ευκαιρία στον άνθρωπό σας να αφουγκραστεί βαθύτερες επιθυμίες που μπορεί να έχετε. Και φοβάστε να εκφράσετε. Παράλληλα, δείξτε κατανόηση σε θέλω και διαφορετικές απόψεις που θα βοηθήσουν να αποφύγετε αντιδικίες στην σχέση ή με νέο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο δυσκολεύοντας την πρωινή δράση.

Δεν αποκλείεται να νιώσετε απογοήτευση για εμπόδια οικονομικής φύσεως που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε σε πλάνα που έχετε θέσει. Αφήστε το πρωινό να περάσει χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Και δώστε χρόνο στον εαυτό σας ώστε να σχεδιάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικούς στόχους που θέλετε να πετύχετε. Διαφορετικά, πιθανές καθυστερήσεις και εμπλοκές θα οδηγήσουν σε κατήφεια και απαισιοδοξία.

Αργά το απόγευμα, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να βάλει φωτιά στην προσωπική σας ζωή. Αφού με ευκολία μπορεί να αντιδράσετε σπασμωδικά σε ότι σας δημιουργεί ανασφάλεια. Επαναστατικές συμπεριφορές χωρίς επί της ουσίας αιτία θα παραξενέψουν το ταίρι σας και είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και συναισθηματική απόσταση.

Η συναισθηματική κατάσταση αυτή ενισχύεται αργά το βράδυ από την αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Σκορπιό που μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές κόντρες με το ταίρι σας. Βέβαια, βρίσκοντας την χρυσή τομή σε πιθανές διαφωνίες είναι βέβαιο ότι μπορείτε να βιώσετε ένα μοναδικό βράδυ απολύτου πάθους. Που θα “βάλει φωτιά” στην σχέση και τα συναισθήματα.

myastro