Η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί εκπλήξεις σε επαγγελματικά ζητήματα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Νοεμβρίου 2022 08:30

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την ανάγκη να διακριθούμε στην επαγγελματική μας ζωή και να έχουμε κοινωνική καταξίωση. Η Σελήνη στο ζώδιο της αδυναμίας της απομονώνει τα συναισθήματά μας και ωθεί στην επαγγελματική εξέλιξη που θεωρούμε πως μπορεί να μας δώσει πολλά.

Οι αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις στο χώρο της καριέρας μας αναγκάζουν να επιταχύνουμε τη δράση μας και να κινηθούμε σε μεθοδικό πρόγραμμα. Βέβαια, το άγχος κάνει την εμφάνισή του και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νευρικές συμπεριφορές και σπασμωδικά ξεσπάσματα που δεν θα ευνοήσουν τις σχέσεις μας με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Οφείλουμε επίσης να προστατεύσουμε την προσωπική μας ζωή καθώς δεν της δίνουμε τον χρόνο που απαιτείται. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε χρόνο για τον σύντροφό μας, αφού αυτό θα μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε, να μην έχουμε προβλήματα στη σχέση μας και να λειτουργήσουμε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργώντας τις συνθήκες ώστε να υπάρξουν εκπλήξεις στην επαγγελματική μας ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά.

Το μεσημέρι, σύμφωνα με το σάιτ myastro.gr, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δίνοντάς μας την ευκαιρία να εναρμονίσουμε συναίσθημα και λογική. Η φαντασία μπορεί να μας καθοδηγήσει σε άκρως δημιουργικές λύσεις που θα εντυπωσιάσουν στον χώρο της δουλειάς.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το απόγευμα καθώς η Σελήνη προσεγγίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ανάγκη να επιβληθούμε στον επαγγελματικό χώρο γίνεται εντονότερη από ποτέ, καθώς αναδεικνύονται παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τις προσπάθειές μας αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να μας στοιχίσουν.

Αργά το βράδυ, σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τους Ιχθύες επαναφέροντας την αισιοδοξία. Σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε φόβους του παρελθόντος και να προχωρήσουμε σε νέα βήματα που μας εκφράζουν.