Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί τα ζώδια της γης και του νερού

19 Μαΐου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της γης και του νερού. Ξαφνικές ευκαιρίες ανανεώνουν την επαγγελματική μας συμπεριφορά. Καθώς επιδιώκουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας με σκοπό την αναγνώριση και την εξέλιξη στο πεδίο της καριέρας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη να επικεντρωθούμε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι έντονη. Είναι απαραίτητο για εμάς να απολαύσουμε τον θαυμασμό των ανωτέρων και προσώπων εξουσίας που μπορούν να μας στηρίξουν στα επαγγελματικά μας όνειρα. Ο ορθολογισμός και η υπευθυνότητα μας χαρακτηρίζουν σε κάθε κίνηση και μας δίνουν την ευκαιρία να αναδείξουμε τα προσόντα μας. Για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη προσώπων με τα οποία συνομιλούμε.

Οφείλουμε όμως να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να αποστασιοποιηθούμε από τα συναισθήματά μας. Αυτό θα επηρεάσει την σχέση μας καθώς δεν έχουμε την διάθεση να αντιληφθούμε τις ανάγκες του συντρόφου μας. Παράλληλα πιθανό είναι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην επιτρέπουν να δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο στον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας προκαλώντας ένταση και γκρίνια.

Μέσα στην ημέρα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες δυνατές συνθήκες για ευκαιρίες που μπορεί να απογειώσουν τη δημοφιλία μας.

Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να υπάρχουν

Με σκοπό την εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων που μας απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να παρασύρουμε με τις προτάσεις μας θετικά το επαγγελματικό μας περιβάλλον. Και να ενθουσιάσουν με τους πάντες με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε σημαντικά ζητήματα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν επαγγελματικές επιλογές που θα αυξήσουν σημαντικά τους οικονομικούς πόρους. Καλά θα κάνουμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που θα μας δοθεί ώστε να νιώσουμε περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στο συγκεκριμένο τομέα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό. Και προκαλεί εσωτερικές διαμάχες και εντάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν στη σχέση. Η ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα αντιπαλεύει με την παρορμητική διάθεση για κοινωνικότητα και παιχνίδι. Και αυτό μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι στο σύντροφό μας.

myastro