Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Οκτωβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επαγγελματική μας ζωή καθώς μέσα από την καριέρα μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε στην αναγνώριση και την προσωπική μας καταξίωση.

Είναι σημαντικό να αναδείξουμε τις ικανότητες μας και να δεχτούμε τον θαυμασμό και την αποδοχή ανώτερων και προσώπων που έχουν καταλυτικό ρόλο στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι απαραίτητο όμως να δείχνουμε διαλλακτικότητα και κατανόηση στις διαφορετικές αντιλήψεις και τα συναισθήματα των άλλων.

Η συγκεκριμένη συνθήκη μπορεί εύκολα να μας οδηγήσει σε συναισθηματική αποστασιοποίηση καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Οφείλουμε λοιπόν να προχωρήσουμε προς την επαγγελματική επιτυχία χωρίς να αφήνουμε το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα γιατί αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν συνέπειες και πρόσωπα που θα μας το χρεώσουν.

Στην προσωπική μας ζωή, γκρίνια μπορεί να υπάρξει από το ταίρι μας καθώς δεν έχουμε χρόνο και διάθεση λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε ισορροπίες ικανοποιώντας τον άνθρωπό μας και κατ’ επέκταση τον εαυτό μας.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει μέσα στην ημέρα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επαγγελματικές αλλαγές και ευκαιρίες.

Είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις που θα προκύψουν αιφνιδιαστικά και θα μας ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένες προτάσεις να βελτιώσουν τις οικονομικές συνθήκες και να οδηγήσουν σε οικονομική αποκατάσταση.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα myastro, προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα εκτιμήσουν τις ιδέες και τις αντιλήψεις μας. Οφείλουμε να αναδείξουμε σκέψεις και επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να μας απογειώσουν καθώς είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν τα κατάλληλα πρόσωπα για να μας στηρίξουν.

Στην προσωπική μας ζωή, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά και θα σχετίζονται με τον χώρο της καριέρας. Καλό είναι να αφεθούμε απολαμβάνοντας τις στιγμές και την υποστήριξη που μπορεί να μας προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα.