Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή μας σε θέματα καριέρας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Νοεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πεδίο της καριέρας καθώς μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε ό,τι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε στο μυαλό μας.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά μας και αυτό μπορεί κάποιες στιγμές να μας αγχώνει. Καλό είναι όμως να θυμόμαστε πως μας δίνει παράλληλα την ευκαιρία να αναδείξουμε τις ικανότητες μας και να εντυπωσιάσουμε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, μπορούμε να δρομολογήσουμε επαγγελματικά σχέδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς λειτουργούμε μεθοδικά και υπεύθυνα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη στο περιβάλλον που κινούμαστε.

Απαραίτητο είναι όμως να μην παρασυρθούμε από την ανάγκη να επιβληθούμε στους γύρω μας προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους. Είναι σημαντικό να σεβαστούμε τις απόψεις τους και τον τρόπο που δρουν ώστε να λειτουργήσουμε αρμονικά και να αποφύγουμε τις εντάσεις.

Στην προσωπική μας ζωή γεγονός είναι πως δεν δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο λόγω των αυξημένων απαιτήσεων και υποχρεώσεων στην καριέρα μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα από το ταίρι μας καθώς δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί στο περίεργο πρόγραμμά μας.

Καλό είναι να αποφευχθούν οι οποίες αντιδικίες και να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από το άγχος και τη νευρικότητα και να απολαύσουμε στιγμές χαράς που θα μας ικανοποιήσουν προστατεύοντας την προσωπική μας ζωή.

Σημαντικές μπορεί επίσης να είναι οι προσκλήσεις από πρόσωπα με τα οποία σχετιζόμαστε σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο.

Καλό είναι να αφιερώσουμε χρόνο σε γνωριμίες και νέους ανθρώπους που μπορούν να μας εξελίξουν και να προσφέρουν πολλά στην επαγγελματική μας πορεία. Μόνο που δεν πρέπει να αποστασιοποιούμαστε από το συναίσθημά μας λειτουργώντας ορθολογικά σε κάθε κίνησή μας.

Η συναισθηματική αποστασιοποίηση δεν βοηθά να συνδεθούμε με το περιβάλλον που κινούμαστε και αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί από πρόσωπα που είναι απαραίτητο να τα προσεγγίσουμε με αυτοπεποίθηση και ζεστασιά.