Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει την ανάγκη να βρεθούμε με την οικογένεια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω αλλάζει τα δεδομένα στις συναισθηματικές σχέσεις. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Με την Αφροδίτη να κινείται για το επόμενο χρονικό διάστημα στο ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος νιώθουμε την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα την προσωπική μας ζωή.

Η ωριμότητα και η λογική προσέγγιση με την οποία διαχειριζόμαστε τη σχέση μας θα μας βοηθήσουν να κατασταλάξουμε σε σημαντικά συμπεράσματα που αφορούν τόσο εμάς όσο και τον σύντροφό μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, όπως η επισημοποίηση μιας σχέσης που παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας, καθώς νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε το ταίρι μας στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν καταλυτικές γνωριμίες στον επαγγελματικό χώρο που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε στο πεδίο της καριέρας, ενώ δεν θα διστάσουν να δείξουν το ενδιαφέρον τους για μας.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, επαγγελματικά, οικονομικές εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς θα μας ικανοποιήσουν, καθώς νιώθουμε πως αναγνωρίζεται η εργατικότητα και η προσπάθειά μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο αναδεικνύοντας την ανάγκη να βρεθούμε με την οικογένεια σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας κυριαρχεί και γι’ αυτό απευθυνόμαστε στους οικείους μας, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα που έχουν στη ζωή μας.

Παράλληλα, καταστάσεις του παρελθόντος δεν αποκλείεται να μας απασχολήσουν, προκαλώντας κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Καλό είναι λοιπόν να ελέγξουμε τη διάθεσή μας, ώστε να αποφύγουμε ξεσπάσματα και αντιδικίες με πρόσωπα που αγαπάμε και παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή μας.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δίνοντάς μας την ευκαιρία να εκπλήξουμε ευχάριστα το οικείο περιβάλλον με τη διάθεση και τις προτάσεις μας. Οι απόψεις μας ενθουσιάζουν και πιθανά να οδηγήσουν σε ένα υπέροχο περιβάλλον στο οποίο μπορούμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που αγαπάμε.

Σε ό,τι αφορά θέματα ακινήτων, πιθανό είναι να υπάρξουν συμφέρουσες προτάσεις που θα ωθήσουν σε σημαντικές συμφωνίες. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε ανάλογες ευκαιρίες, καθώς η διορατικότητα και η διαίσθησή μας θα μας κατευθύνουν στη σωστή επιλογή.