Η Σελήνη στον Καρκίνο ανεβάζει την ψυχολογία για τα ζώδια του νερού και της γης

Δημοσιεύθηκε: 23 Φεβρουαρίου 2021 07:45
Η Σελήνη στον Καρκίνο ανεβάζει την ψυχολογία για τα ζώδια του νερού και της γης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ανεβάζοντας την ψυχολογία των ζωδίων του νερού  και της γης. Σημαντικά ζητήματα σε οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν. Καθώς έρχονται στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν που οφείλουμε να κλείσουμε. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την οικογένεια ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις. Είναι απαραίτητο λοιπόν να κατευνάσουμε τις έντονες ευαισθησίες, καθώς είναι εύκολο να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές και μονοπάτια.

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

Έχουμε την δυνατότητα να κινηθούμε διαισθητικά και να εντοπίσουμε τις ιδανικές λύσεις και συμφωνίες για εμάς. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορούμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον στην σχέση μας καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε στιγμές χαράς και τρυφερότητας με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Είναι εύκολο επίσης να ασχοληθούμε με τον χώρο μας φροντίζοντας την διακόσμηση του δημιουργώντας σε έτσι μία ατμόσφαιρα που θα είναι τρυφερή και ζεστή για τα πρόσωπα που νιώθουμε ότι είναι πολύ κοντά μας.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνοντας τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα, την ανάγκη για δημιουργία μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που θα μας απασχολήσουν έντονα. Έχουμε την κατανόηση και την καλή διάθεση να κλείσουμε κεφάλαια της ζωής μας που μπορεί να μας βουλιάζουν συναισθηματικά. Η έντονη διαίσθηση θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε πιθανές επιλογές που χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε γι’ αυτό είναι απαραίτητο να δείξουμε εμπιστοσύνη.

Καλό είναι να αποφύγουμε βέβαια την υπογραφή συμφωνιών σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία τις συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις δεν μας επιτρέπει να δούμε ρεαλιστικά τις επιλογές που έχουμε. Άρα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσουμε αυτό το διάστημα όσον αφορά επαγγελματικές και οικονομικές επιλογές. ‘Ωστε να σκεφτούμε το πώς πρέπει να κινηθούμε. Δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και συναλλαγές που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Αντιλαμβανόμενοι ότι η επιλογή μας δεν είχε ρεαλιστικό κριτήριο.

πηγή: myastro

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT