Η Σελήνη στον Καρκίνο αυξάνει την αισιοδοξία και τη διάθεση συμφιλίωσης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Νοεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι μετά το μεσημέρι επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Σκορπιό δίνοντάς μας την ευκαιρία να αρχίσουμε την ημέρα με τη διάθεση να επικοινωνήσουμε βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις.

Μπορούμε επίσης να προχωρήσουμε σε ικανοποιητικές οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Το ένστικτό μας είναι βέβαιο πως θα μας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro, το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό που λειτουργεί αρμονικά σε προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις. Αντιλαμβανόμαστε σε βαθύτερο επίπεδο τις ανάγκες μας και είμαστε διατεθειμένοι να τις ικανοποιήσουμε με κάθε τρόπο. Παράλληλα, κατανοούμε και τις ανάγκες του συντρόφου μας και προσπαθούμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών του.

Μετά το μεσημέρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τους Ιχθύες αυξάνοντας την αισιοδοξία και τη διάθεση να συγχωρήσουμε πρόσωπα που έχουν παίξει αρνητικό ρόλο στη ζωή μας.

Νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε παρακάτω, απελευθερώνοντας τον εαυτό μας από ψυχολογικά βαρίδια και απωθημένα που μπορεί να μας κρατούν δέσμιους του παρελθόντος.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα εντείνοντας τη διάθεση για διασκέδαση, απόλαυση και καλοπέραση. Η διάθεση να πρωταγωνιστήσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε είναι εντονότερη από ποτέ καθώς αντιλαμβανόμαστε τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή μας.

Η γοητεία και η λάμψη μας απογειώνονται και μαγνητίζουμε πρόσωπα που θα μας διεκδικήσουν με έντονο τρόπο.

Άλλωστε, η αγάπη και το φλερτ με μία τέτοια διέλευση καθίστανται κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας καθώς μέσα από τις σχέσεις κερδίζουμε την προσωπική μας ολοκλήρωση.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να στραφούμε σε καλλιτεχνικές δράσεις και δημιουργικά ενδιαφέροντα που μας εκφράζουν αφού είναι επιτακτική ανάγκη να εκδηλώσουμε με κάθε τρόπο τα ταλέντα μας.

Θεατρικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις δεν αποκλείεται να μπούνε στο πρόγραμμά μας γιατί μέσα από αυτές μπορούμε να ισορροπήσουμε και να βρούμε ψυχική ηρεμία και ικανοποίηση.

Οφείλουμε μόνο να είμαστε προσεκτικοί σε εγωκεντρικές και υποκειμενικές τάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν και να ενοχλήσουν έντονα. Καλό είναι ακόμα να μετριάσουμε την ανάγκη για απόλυτη προσοχή που θα κουράσει τους γύρω μας.