Η Σελήνη στον Καρκίνο επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Ιανουαρίου 2023 08:30

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ένα πιο σύνθετο 2023

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη να βρεθούμε με το οικογενειακό περιβάλλον γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς απολαμβάνουμε τη σταθερότητα και την ασφάλεια που μας χαρίζει. Είναι σημαντικό να εκφράσουμε τα συναισθήματα χωρίς φόβους και αναστολές ώστε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Η διάθεσή μας όμως δεν αποκλείεται να έχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μας απασχολούν έντονα. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία κάνουν την εμφάνισή τους και οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τους άλλους.

Είναι σημαντικό, όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη διέλευση ώστε να καταλήξουμε τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα για τις υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν χωρίς να κουράζουμε τις σχέσεις μας.

Άλλωστε, η οικογένεια θα μας στηρίξει σε κάθε τι που θα επιδιώξουμε και αυτό οφείλουμε να το εκτιμήσουμε. Θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που αφορούν αγοραπωλησίες και μετακομίσεις. Ας αξιοποιήσουμε την έντονη διαίσθησή μας ώστε να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Στην προσωπική μας ζωή, απολαμβάνουμε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό στη σχέση μας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ιδανικό περιβάλλον για εμάς και το ταίρι μας ώστε να χαρούμε τη συντροφιά, τον αισθησιασμό, το πάθος. Απαραίτητο είναι όμως να μην μπούμε σε χειριστικά παιχνίδια λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μας ταλαιπωρούν.

Είναι προτιμότερο να δείξουμε κατανόηση τόσο στον εαυτό μας όσο και στον άνθρωπό μας και να αφήσουμε στο περιθώριο την ανάγκη να ελέγξουμε τη σχέση και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας.

Ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα αλλάξει τα δεδομένα και θα προκαλέσει ενθουσιασμό.

Σε περίπτωση συναντήσεων με πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέοι άνθρωποι που θα σας προσεγγίσουν και που θα μας δώσουν την αίσθηση του γνώριμου με έντονο τρόπο.