Η Σελήνη στον Κριό αυξάνει την αποφασιστικότητά μας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Η διάθεσή μας είναι στα ύψη, καθώς αντιλαμβανόμαστε τον δυναμισμό που κρύβουμε μέσα μας. Η Σελήνη στο πύρινο ζώδιο του Κριού μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε επαγγελματικές και προσωπικές επιδιώξεις που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Όμως, είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις λόγω του αυθορμητισμού και του παρορμητισμού που μας διακρίνουν. Σημαντικό είναι λοιπόν να αξιοποιήσουμε την ημέρα ώστε να προχωρήσουμε σε ζητήματα που μας αφορούν χωρίς να λειτουργήσουμε ανώριμα. Πολύ καλή σκέψη και μεθοδική δράση θα οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ακόμα πως ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύες δρομολογώντας σημαντικές εξελίξεις για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η διέλευση μπορεί προσωρινά να θολώνει το τοπίο, παράλληλα όμως αποσυνθέτει σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα πια να μας προσφέρουν. Η επιφυλακτικότητα και η διαίσθηση μας θα μας προστατεύσουν από πιθανές παγίδες για τρόπους.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro.gr, η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Τοξότη δίνοντας τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Νιώθουμε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια γι’ αυτό που εκπέμπουμε στους γύρω μας και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Η αισιοδοξία θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς θα μας οδηγήσει σε επιλογές που θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας εντυπωσιάσουν και θα καλύψουν βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Τοξότη απογειώνοντας την ψυχολογία μας. Το βράδυ είναι ιδανικό για να διασκεδάσουμε με πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό και να ανταλλάξουμε απόψεις για ζητήματα που μας απασχολούν.

Το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι πιθανό να φέρει στη ζωή μας νέες γνωριμίες που θα μας εντυπωσιάσουν με το πάθος και την θετική τους διάθεση. Πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό και πιθανά έχουν διαφορετική κουλτούρα μαγνητίζουν την προσοχή μας και μας χαρίζουν νέες γνώσεις.