Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Σεπτεμβρίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία ώστε να πάρουμε πρωτοβουλίες σε τομείς της ζωής μας που μας αφορούν άμεσα. Έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα εντυπωσιάζοντας για τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσουμε.

Απαραίτητο είναι να αφήσουμε στο περιθώριο τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Καλό είναι να μην λειτουργούμε απερίσκεπτα και να προχωρούμε σε κάθε βήμα με μεθοδικές κινήσεις που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Στην επαγγελματική ζωή δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που να αφορούν συνεργασίες.

Καλό είναι να προχωρήσουμε σε ό,τι καινούργιο μπορεί να μας προσφέρει στην επαγγελματική μας ζωή κρατώντας τις απαραίτητες ισορροπίες.

Σε προσωπικό επίπεδο, η έντονη κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή μας δεινότητα μας καθιστά πρωταγωνιστές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Νέα πρόσωπα είναι πιθανό να προκύψουν που θα μας ενθουσιάσουν για αυτό και δεν θα διστάσουμε να τα διεκδικήσουμε μέχρι τελικής πτώσεως.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους δίνοντας την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Αντιλαμβανόμαστε γρήγορα πως πρέπει να κινηθούμε και μπορούμε να ελιχθούμε ανάλογα σε περίπτωση που υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Σημαντικό είναι να περάσουμε επίσης όμορφα με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο που ανεβάζουν το κέφι μας και μας δίνουν την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη για να προχωρήσουμε σε στόχους και φιλοδοξίες που μας ενδιαφέρουν με ωριμότητα και ψυχραιμία.

Καθοριστικά πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον είναι βέβαιο πως θα μας στηρίξουν στις προσωπικές μας επιδιώξεις.

Μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας αρκεί να δουλέψουμε σκληρά και να θεμελιώσουμε κάθε επιθυμία μας με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα. Αυτό είναι εφικτό καθώς μας χαρακτηρίζει η λογική και η ψύχραιμη σκέψη.