Η Σελήνη στον Κριό φέρνει δυσκολίες

26 Νοεμβρίου 2020 07:45

Με τη Σελήνη να παραμένει στον Κριό επηρεάζοντας Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, μπορούμε να πούμε ότι θα ακολουθήσει μια μέρα με εντάσεις και καθόλου εύκολη. Θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε τη νευρικότητα και την αναστάτωση που νιώθουμε μέσα μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε αντιδράσεις που μπορεί να είναι παρορμητικές και εριστικές καθώς με ευκολία θα οδηγήσουν σε καβγάδες. Η ανάγκη να πρωτοστατήσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό περιβάλλον όπου συνεργάτες και σύντροφος θα αντιδράσουν έντονα.

Οφείλουμε να καταλαγιάσουμε την επιθυμία για να καλύψουμε με απόλυτο τρόπο συναισθηματικές ανάγκες που μπορεί να έχουμε αφού είναι απαραίτητο να δείξουμε κατανόηση στους γύρω μας. Είναι προτιμότερο σήμερα να μην οδηγηθούμε σε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις που θα επηρεάσουν καθοριστικούς τομείς της ζωής μας. Η επιθετικότητα και η διάθεση να επιβληθούμε δεν θα επιτρέψουν να δούμε αντικειμενικά και ψύχραιμα ποια είναι η καλύτερη δίοδος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας από περιττές εντάσεις και συγκρούσεις.

Λίγο πριν το τέλος της μέρας, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και έντονη καχυποψία λόγω καταστάσεων στον επαγγελματικό χώρο που μας απασχολούν. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να δείξουμε ψύχραιμη προσέγγιση, καθώς με ευκολία μπορούμε να ξεφύγουμε δημιουργώντας σενάρια φαντασίας που δεν μας επιτρέπουν να δούμε στην πραγματικότητα. Καλό είναι να αποφευχθούν επαγγελματικές συζητήσεις, αφού πιθανότατα να οδηγήσουν σε σύγκρουση και παιχνίδια χειρισμού.