Η Σελήνη στον Κριό φέρνει επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Νοεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Υπάρχει διάθεση για να πάρουμε πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο παρορμητισμός και ο δυναμισμός μας χαρακτηρίζουν. Όμως είναι σημαντικό να μετριάσουμε την απερισκεψία που μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη.

Επαγγελματικές συνεργασίες και προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο που θα μας ενθουσιάσουν καθώς γεννούν νέες προοπτικές.

Η επαγγελματική εξέλιξη και η καθιέρωση είναι ένα κομμάτι της ζωής πολύ σημαντικό που μας δίνει τη δυνατότητα να νιώσουμε ολοκλήρωση και περηφάνια. Σε προσωπικό επίπεδο η κοινωνικότητα απογειώνεται καθώς νιώθουμε πώς μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε.

Νέα πρόσωπα θα μας προσεγγίσουν καθώς να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εμάς. Οφείλουμε να μην εγκλωβιστούν με υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό και να δείξουμε κατανόηση στις διαφορετικές απόψεις και στις ανάγκες των άλλων ώστε να αποκτήσουμε ισορροπημένες σχέσεις.

Η Σελήνη, όπως αναφέρει το σάιτ myastro, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο το πρωί δίνοντάς μας την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την επίτευξη των στόχων μας με αποφασιστικότητα και ωριμότητα. Θεμελιώνουμε στις σχέσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεχόμαστε την βοήθεια φιλικών προσώπων που εμπιστεύονται τις επιδιώξεις και τα όνειρά μας.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε και να εργαστούμε σκληρά ώστε να φτάσουμε τον στόχο μας και δεν διστάζουμε να το κάνουμε.

Αργά το βράδυ σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό.

Παρέες και πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον δεν αποκλείεται να μας βοηθήσουν να περάσουμε ευχάριστα συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις. Παράλληλα, πιθανό είναι να επανέλθουν στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις που παλαιότερα δεν μας ενδιέφεραν.

Τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές και μπορούμε να τις επαναξιολογήσουμε και να τις αποδεχτούμε.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Κατώτερα συναισθήματα, φόβοι και παιχνίδια ελέγχου μπορεί να δυναμιτίσουν τις σχέσεις αφού είναι πιθανό να προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε σε σύντροφο και συνεργάτες.