Η Σελήνη στον Λέοντα δοκιμάζει τις σχέσεις

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι σημαντικό να στραφούμε στην αισθηματική μας ζωή που θα μας δώσει την ευκαιρία να νιώσουμε μοναδικά. Παράλληλα, μέσα από τα έντονα συναισθήματα και την επιρροή που έχουμε στο ταίρι μας, αντιλαμβανόμαστε τη δυναμική μας με διαφορετικό τρόπο.

Η ανάγκη έκφρασης συναισθημάτων είναι αισθητή, καθώς επιθυμούμε να γνωρίζει ο άνθρωπος που έχουμε στο πλευρό μας πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Βέβαια, πιθανό είναι να υπάρξουν υπερβολικές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν αφού είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθος συμπεριφορές προσπαθώντας να τραβήξουμε τα βλέμματα.

Στην επαγγελματική ζωή, μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε με αποφασιστικές κινήσεις στην επίτευξη των στόχων μας. Θα εντυπωσιάσουμε με τον δυναμισμό και την αυτοκυριαρχία μας.

Σημαντικές ευκαιρίες, σύμφωνα με το σάιτ myastro.gr, μπορεί να υπάρχουν και σε ότι αφορά ταλέντα και δημιουργικά ενδιαφέροντα που μας κεντρίζουν την προσοχή. Ας αξιοποιήσουμε κάθε γνωριμία ή επαφή με σκοπό να ασχοληθούμε εντατικά με ό,τι ισορροπεί την ψυχή μας.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους δίνοντας μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε ζητήματα που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες του παρελθόντος. Στο πλευρό μας θα βρεθούν πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που εμπιστεύονται την κρίση μας και ενθουσιάζονται με τις ιδέες που έχουμε εδώ και καιρό.

Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο που μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας στην προσωπική μας ζωή. Είναι πιθανόν να υπάρξουν γεγονότα που θα προκαλέσουν την απομάκρυνση του συντρόφου μας ή δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσουμε τη στάση μας απέναντι του προκαλώντας ψυχρότητα μεταξύ μας.

Είναι μία δοκιμασία που οφείλουμε να ξεπεράσουμε χωρίς να υπάρξουν σημαντικά προβλήματα αφού η σχέση μας τεστάρεται για την αντοχή και τη διάρκειά της.

Το απόγευμα, το τρίγωνό της με τον Ήλιο από τον Τοξότη μας βοηθά να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας, να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι μας, να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας. Μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους θα ανανεώσουν τη σχέση και θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες.