Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή μας στα προσωπικά ζητήματα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο συμβάλλει θετικά στη ζωή των ζωδίων της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να εξελιχθούμε και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στους μελλοντικούς μας στόχους μας φέρνει σε επαφή με επιλογές και αποφάσεις που είναι καθοριστικές.

Έχουμε τη διάθεση να προσπαθήσουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που μας συμβουλεύουν θετικά σε ό,τι αφορά επιδιώξεις και μελλοντικά σχέδια.

Για να πετύχουμε όμως είναι απαραίτητο να δουλέψουμε σκληρά και να δείξουμε ωριμότητα, αντιλαμβανόμενοι πως εξελίσσοντας τον εαυτό μας θα καταφέρουμε να πετύχουμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας.

Νομικές υποθέσεις, εμπορικές συμφωνίες, νέα πεδία γνώσεων μας ενθουσιάζουν και μας δίνουν την ευκαιρία να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες ερχόμενοι σε επαφή με νέα αντικείμενα. Στην προσωπική μας ζωή, έχουμε τη διάθεση να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας απολαμβάνοντας κάθε στιγμή δημιουργώντας παράλληλα ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας που συμβάλλει θετικά στη σχέση.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα βοηθώντας μας να έρθουμε σε επαφή με την παιδική πλευρά του εαυτού μας. Στρέφουμε την προσοχή μας στην προσωπική μας ζωή και να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές για εμάς και το ταίρι μας.

Άλλωστε, μέσα από τη σχέση μας αντιλαμβανόμαστε τη δυναμική που έχουμε και πώς μπορεί ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό μας να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Απαραίτητο όμως είναι να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά σε απόψεις και ανάγκες χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το σύντροφό μας.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro.gr, είναι προτιμότερο να αποφύγουμε ανάλογους χειρισμούς ώστε να μην υπάρξει δυσαρέσκεια.

Καλλιτεχνικές δράσεις και δημιουργικά ενδιαφέροντα έρχονται στο προσκήνιο καθώς εκφραζόμαστε με ευκολία μέσα από τα ταλέντα μας. Πιθανό είναι να βάλουμε στο πρόγραμμά μας μία κινηματογραφική ή θεατρική παράσταση που μας βοηθά να απολαύσουμε τις στιγμές και με ισορροπήσουμε ψυχολογικά.

Η ημέρα ενδείκνυται για να προχωρήσουμε σε συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν τη δημιουργική πλευρά του εαυτού μας καθώς είναι βέβαιο πώς θα βρούμε πρόσωπα που θα εμπιστευτούν το ταλέντο μας και θα μας στηρίξουν σε κάθε μας προσπάθεια.