Η Σελήνη στον στον Καρκίνο φέρνει μυστικά και αδυναμίες στην επιφάνεια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Δεκεμβρίου 2022 08:30

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι αργά το βράδυ επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη καθώς αναζητούμε τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος επιδιώκοντας να νιώθουμε ασφάλεια.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας. Πιθανό είναι να προχωρήσουμε σε επιλογές που αφορούν αγοραπωλησίες και μετακομίσεις, το αισθητήριο μας μάς καθοδηγεί στις σωστές επιλογές.

Απαραίτητο είναι να χαλιναγωγήσουμε ξεσπάσματα και κυκλοθυμικές συμπεριφορές που δεν θα μας το επιτρέψουν να λειτουργήσουμε με ωριμότητα σε σχέση με τους οικείους μας. Είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις από τις καταστάσεις που βιώνουμε, ώστε να αποφορτιστούμε και να ελέγξουμε τις ευαισθησίες μας.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που μας βοηθά να δείξουμε κατανόηση και ενσυναίσθηση στον οικογενειακό περίγυρο.

Η ανάγκη να ξεπεράσουμε συνθήματα του παρελθόντος, μας βοηθά να συγχωρήσουμε πρόσωπα που μπορεί να μας έχουν πληγώσει.

Οι συνθήκες αλλάζουν μετά το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού στον οικογενειακό χώρο μας επηρεάζουν άμεσα, καθώς πιθανά να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά και απωθημένα.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να νιώθουμε προσβεβλημένοι από πρόσωπα που δεν κατανοούν τις συναισθηματικές μας ανάγκες, η συμπεριφορά τους μπορεί να μας πληγώσει βαθιά. Είναι προτιμότερο να δείξουμε ανθεκτικότητα και να θωρακίσουμε τον εαυτό μας απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να μας κατευθύνουν με τους δικούς τους όρους.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τι νιώθουμε και να προστατεύσουμε συναισθήματα και σκέψεις από όσους προσπαθήσουν να μας επιβάλλουν επιθυμίες και απόψεις με αυταρχικό τρόπο.

Αργά το βράδυ, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δύσκολη στιγμή καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τους Ιχθύες. Ανακτούμε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και δίνουμε χρόνο τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους να ξεπεράσουμε δύσκολες στιγμές που μπορεί να μας προβλημάτισαν μέσα στην ημέρα.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η Σελήνη μετακινείται στον Λέοντα βοηθώντας να έρθουμε σε επαφή με την παιδική πλευρά του εαυτού μας.