Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ξαφνικά έξοδα και προβλήματα στις σχέσεις

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη κινείται στον Ταύρο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να επικεντρωθούμε σε οικονομικές υποθέσεις και θέματα που απασχολούν την προσωπική μας ζωή είναι έντονη.

Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε σταθερές συνθήκες στη ζωή μας και αυτό αφορά τα υλικά, τα ψυχικά και τα πνευματικά αγαθά που μας ενδιαφέρουν. Στρέφουμε την προσοχή μας σε πρακτικά ζητήματα καθώς επιδιώκουμε να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς.

Κλείνοντας τα οποία ζητήματα, έχουμε την αίσθηση πως αποβάλλουμε περιττά άγχη και ανασφάλειες.

Σημαντικό είναι επίσης να δώσουμε βάση σε οικονομικά σχέδια που μας ενδιαφέρουν καθώς επιδιώκουμε να αναπτύξουμε νέους πόρους εισοδήματος που μπορούν να δώσουν σημαντικές ανάσες.

Αισθηματικά, όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε μοναδικά με τον άνθρωπό μας απολαμβάνοντας στιγμές αισθησιασμού και πάθους που βάζουν φωτιά στη σχέση. Καλό είναι όμως να αποφύγουμε το πείσμα και την αδιαλλαξία που δεν θα μας επιτρέψουν να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες του συντρόφου μας.

Καθοριστική θα είναι μέσα στην ημέρα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό που μπορεί να προκαλέσει έντονα γεγονότα, ανατροπές και θυελλώδεις συμπεριφορές. Η επιθετικότητα λόγω της ανάγκης για ανεξαρτησία και ανατροπή των δεδομένων σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Παράλληλα, ξαφνικά έξοδα έρχονται στο προσκήνιο και μας προβληματίζουν έντονα. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που δεν θα διαχειριστούμε τους πόρους μας έτσι ώστε να μην υπάρξουν σημαντικά ζητήματα που θα προκαλέσουν αναστάτωση.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις οικονομικές συνθήκες, όμως η παρουσία του Ουρανού σηματοδοτεί την ανάγκη να πάρουμε ρίσκα τα οποία θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στην προσωπική μας ζωή, δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσουμε το ταίρι μας παίρνοντας αποστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην ψυχρότητα ή ακόμα και στην οριστική ρήξη. Ας χαλιναγωγήσουμε τον εκνευρισμό ώστε να προστατεύσουμε σχέσεις και πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς.