Η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

8 Αυγούστου 2022 07:45

Η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το βράδυ στον Τοξότη κάνοντας αισθητή την επιρροή της κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Οι αυταπάτες μπορεί να μας παρασύρουν σε λάθος επιλογές καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Μας δίνεται η ευκαιρία μέσα στην ημέρα να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά βήματα που θα βοηθήσουν την εξέλιξή μας.

Όμως απαιτείται ωριμότητα και ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Για να μην παρασυρθούμε από ψευδαισθήσεις που θα μας οδηγήσουν σε λάθη. Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ενισχύοντας την συναισθηματική σταθερότητα και την ανάγκη για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Έχουμε την δυνατότητα να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά και να προγραμματίσουμε κάθε επόμενη κίνησή μας. Που θα μας φέρει πιο κοντά από ποτέ στους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε μετά το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Η ανάγκη να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις είναι πιθανό να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Και να μας οδηγήσει σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες. Σημαντικό είναι να αποφύγουμε πρόσωπα που μέσω της κολακείας προσπαθούν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν επηρεάζοντας μας προς όφελός τους. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές επιλογές και αποφάσεις. Δίνοντας στον εαυτό μας χρόνο για να δούμε ξεκάθαρα τα πράγματα.

Η Σελήνη το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω, σε θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη

Τα βλέμματα στρέφονται στην επαγγελματική μας ζωή καθώς η ανάγκη για αναγνώριση και αυτοπραγμάτωση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Το επαγγελματικό μας περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αφού μέσα από αυτό νιώθουμε ότι εξελισσόμαστε σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα μας. Απαραίτητο είναι να μην εγκλωβιστούμε στον συντηρητισμό και την απολυτότητα. Τα οποία δεν μας επιτρέπουν να είμαστε ευέλικτοι σε πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε.

Η προσωπική μας ζωή είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θα πρέπει να προσέξουμε αφού έχουμε την τάση να την αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είναι προτιμότερο να βρούμε την χρυσή ισορροπία που θα μας επιτρέψει να είμαστε αποτελεσματικοί σε ότι έχουμε αναλάβει. Αλλά χωρίς να νιώθει το ταίρι μας ότι έχει κυρίαρχη θέση στη ζωή μας. Αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης μας δεν αποκλείεται να υπάρξουν αφού ίσως νιώσουμε πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε το ταίρι μας στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

myastro